/>/> VANHUS STADISSA: Tanssitko tätien ja setien kanssa?

maanantai 4. marraskuuta 2013

Tanssitko tätien ja setien kanssa?

No johan oli, olihan jo! Tanssii Tähtien Kanssa-kisassa oli jälleen pistelaskun draamaa. Joukkuekilpailun päälaelleen heittämät pistetaulukot ja yleisön mielipide eivät tainneet täysin kohdata. Toki mielestäni lopputulos oli juuri oikea!

Neljän kilpailijan joukosta Sari Havaksella oli taidot kehittyneet vähiten, joskin kokeneen näyttelijättären lähtötaso oli varmaan korkein jäljellä olleista kilpailijoista. Ja mukavahan Sarin hienoja esityksiä oli katsellakin! Jäljelle jääneiden kilpailijoiden edistyminen on ollut lähtötasoon verrattuna aika huimaa. Kukapa olisi osannut odottaa musiikkitaiturin Raksun, Raakel Lignellin, ja kokki Harri Syrjäsen venyvän nähtyihin suoritustasoihin! Vauhtimimmi Manuela Boscolta notkeana entisenä urheilijana saattoi hieman odottaa myös tanssiparketilla notkeita otteita.

Mutta se mikä minua suuresti harmittaa on erittäin taidokkaitten opettajien tippuminen kouluttamansa kilpailijan pudotessa! Mm. Susa ja Aleksi ovat niitä, joiden tanssia on aina ollut nautinnollista seurata. Ja kisassa edelleen mukana oleva Jani on herkkyydessään kova jätkä ja loistava esimerkki oikeanlaisesta paneutumisesta.  Lykkyä heille kaikille omassa opetustyössään myös TTK:n ulkopuolella!

Oikeat henkilöt ovat nyt kilpailemassa finaalissa! Toivon Raksun voittavan vaikkakin salaisesti miessukukunnan edustajana elättelen toivoa Harrin voitosta. Mutta sanokaa mitä sanotte, niin miehenä minä en voi kiistää katsovani mielelläni Manuelan notkeaa taivuttelua musiikin tahdissa.

Paras voittakoon ja veikkaan voittajaksi Raksua!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti