/>/> VANHUS STADISSA: Kuntien talous kuralla!

perjantai 15. marraskuuta 2013

Kuntien talous kuralla!

Kuntien rahat menevät päättömän suuren virkamieskunnan ylläpitämiseen, jota ruokkivat täysin järjettömät kuntasektorin irtisanomissäännöt. Kuntatyöntekijöille kuuluva automaattinen 5 vuoden irtisanomisaika, jonka laskenta alkaa aina alusta kun uusi kunta yhdistetään samaan kuntaan. Eihän tuollaista yhteisten rahojen tuhlaamista voi ymmärtää! Etenkään kun se heikentää välttämättömien kunnallisten peruspalveluiden saatavuutta.

Terveyskeskuksia suljetaan, päiväkoteja suljetaan, kouluja suljetaan, kirjastoja suljetaan, kunnallisten palveluiden aukioloja supistetaan, käyttömaksuja korotetaan, bussireittejä vähennetään, poliiseja vähennetään ja mitä kaikkea vielä? Ehdottoman järkevää pääkaupunkiseudun kuntien yhdistämistä vastustetaan vaikka taloushyödyt näkee sokeakin! Vantaan talous on ollut kuralla jo pitkään ja nyt alkaa Espookin yskiä. Helsingilläkin paineet kululeikkauksiin kasvavat!

Kaikki tuo edellä lueteltu vain sen takia, että voidaan turvata kuntatyöntekijöille työpaikat ja jatkuvasti nousevat palkat! Nyt voisi Arkadianmäen päättäjät lopettaa nenänkaivamisen ja iltapäivälehtien lukemisen ja tehdä järkeviä päätöksiä sekä muutoksia päättömiin asioihin ja edistää terveyspalveluiden saatavuutta ja yleistä turvaa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti