/>/> VANHUS STADISSA: Tukiasunnot ja häiriöt

torstai 14. marraskuuta 2013

Tukiasunnot ja häiriöt

Millä aivoilla mahtavat ajatella ne, jotka ovat päättäneet sijoittaa kymmenien ihmisten tukiasunnon keskelle tavanomaista asuntoaluetta Ruusulankadulle? Päättäjä ei ole tainnut kuulla vanhaa suomalaista sananlaskua "joukossa tyhmyys tiivistyy" ja tuohon voisi lisätä myös, että "joukossa tuhmuus tiivistyy".

Kun tuollainen joukko häiriköitä, päihteiden väärinkäyttäjiä ja muutoin epäsosiaalisia ihmisiä sijoitetaan yhteen, ei seurauksena voi olla muuta kuin lehdissä kuvatunlaista toimintaa. Nuo asukkaat suorastaan imuroivat perässään alueelle kavereitaan, joita ei millään tavoin sido tukiasujille määritellyt säännöt. Television näyttät ryypiskelijäporukat alueen kaduilla ja pihoilla eivät näyttäneet siistiltä töölöläisiltä näkymiltä. Ei siis ihme, että ympärillä asuvat sekä alueen yrittäjät ovat hädissään tuon villin porukan toimista!

Jotain pitäisi tehdä! Tuskin porukkaa saadaan siirretyksi Uralinkaan taakse kun ei sinne saada pahempiakaan roistoja! Vaikka kyllä pitäisi! Ainoa keino lienee nykyistäkin tiukempi valvonta asumisyksikössä ja riittävän rajut rangaistukset rikkomuksista. Häiriköt ulos asunnoista ja porttikielto Helsinkiin! Ja kaduilla roikkuvat kaverit Ilomantsin korpeen poimimaan karpaloita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti