/>/> VANHUS STADISSA: Tanssitko eilen Tähtien kanssa?

maanantai 11. marraskuuta 2013

Tanssitko eilen Tähtien kanssa?

Taas oli Tanssii Tähtien Kanssa-tuotantotiimi tehnyt hyvää työtä! Kynttilää oli hangattu rutosti laattiaan, kenkien pohjat oli kiillotettu ja tuomarit olivat hioneet kielensä teräviksi. Ompelimo oli antanut Singereitten laulaa ja juontajat olivat herkistäneet mikrofoninsa. Ei ollut jouten ollut orkesterikaan! Nuotit olivat telineissää järjestyksessä ettei riitasointuja pääsisi livahtamaan parketilla pyörivien parien korviin.

Mutta niin olivat läksyjään vääntäneet myös tanssijat! Ja kun Harri asteli James Bondina parketille vastapuolen agentti Jutta kainalossaan sai yleisö katsottavakseen jännittävän agentti-paso doblen. Tarina oli suorastaan hieno näytelmä, jossa saattoi eläytyä Bondin maailmaan. Mutta Raksun ja Janin charleston vetäisi kyllä huiput tunnelmallaan lähes 100 vuoden takaiseen aikaan. Asut, musiikki ja tanssi olivat hyvin ehjä kokonaisuus. Olihan veto! Mutta niin oli kymppirivikin täydellinen. Liljankukan helähtäessä soimaan liukuivat Manuela ja Matti tangon taikaan. Tanssi ei kerännyt huimia kehuja tuomareilta, mutta liike oli maallikolle kaunista katsottavaa eikä vähiten Manuelan upean kokonaisuuden takia.

Yllätystehtävä saikin tanssiparit kiireesti takaisin harjoitusparketille etsimään uusia kuvioita. Suunnattoman kaunis foxtrot Jutan ja Harrin keinumina oli erittäin nautittava suoritus ja tuli tuomariston palkitsemaksi. Cha cha Raksun ja Janin tanssimana oli loistava esitys, jossa Janin sähäkät liikkeet tukivat esitystä hienosti. Manuelan ja Matin sambassa oli vauhtia mukavasti, mutta kyllä heidän suorituksensa valitettavasti hävisi kahdelle muulle parille. Manuelalla on kaikki mahdollisuudet kehittyä loistavaksi tanssijaksi, mutta se vaatii vielä hieman lisää harjoittelua.

Tuomareiden pisteet tanssiesitysten jälkeen olivat Raksu 78, Harri 72 ja Manuela 62. Pistejakauma kuvasi tanssijoiden eroja myös maallikon silmiin osuvalla tavalla. Finaaliparin valinta jäikin sitten yleisön ratkaistavaksi. Yleisö yllätti jälleen kerran! Syntyi taas Tami-tyyppinen ratkaisu. Paras pari putosi yleisön äänillä. En osaa sanoa oliko tuo yllätys vai ei, että yleisö tekee omat ratkaisunsa, jotka poikkeavat ammattilaisten arvostelusta! Toivotaan, että alkava viikko tuo ensi sunnuntaille jännittävän loppukilpailun!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti