/>/> VANHUS STADISSA: Raksu, Harri ja Manuela

tiistai 12. marraskuuta 2013

Raksu, Harri ja Manuela

Niin ovat tuntemattomat tanssijan tiet! Harrin epäonni muodostui Raksun onneksi. Suunnattoman harmillinen loukkaantuminen laittoi stopin Harrin finaaliin osallistumiselle. Harrin ja Jutan tanssi ovat olleet viime sunnuntaisen tanssijajoukon parasta katsottavaa läpi koko kilpailun. Ilman tätä takaiskua olisi suuri osa ohjlemaa seuraavasta kansasta varmaan laittaneet roponsa Harrin puolesta.

Mutta myös Rakelin ja Janin uskomaton kehittyminen on ollut miellyttävää seurattavaa. Rakelin syvä musikaalisuus ja uskomattoman hyvä kunto ovat antaneet katsojille hienoja elämyksiä. Manuelan urheilijan kunto ja notkeus ovat tuoneet oman nautintonsa katsojille. Väheksyä ei voi myöskään Manuelan upeaa kokonaisolemusta.

Ensi sunnuntaina saammekin nähdä onko Raksu sisuuntunut ja näyttää viimeiseen yleisöäänestykseen osallistuneille niin sanotusti närhen munat! Veikkaanpa, että ainakin tuomareiden äänten perusteella Raksu on voittaja. Janin loistavat koreografiat eivät juurikaan häviä Manuelan Matin kehittelemille tanssikuvioille! Matillahan on jo vankkaa kokemusta TTK:n voittamisesta.

Tsemppiä molemmille pareille ensi sunnuntain finaaliin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti