/>/> VANHUS STADISSA: Senioreille oppia ja apua tietokoneiden ja kännyköiden käytössä

torstai 28. marraskuuta 2013

Senioreille oppia ja apua tietokoneiden ja kännyköiden käytössä

Käyhän kurkistamassa tälle nettisivulle http://www.entersenior.fi/ ! Seuraavassa suora lainaus em. sivulta:

ENTER ry on pääkaupunkiseudulla toimiva viestintätekniikasta ja vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneiden ikäihmisten yhdistys.

Kiinnostus on yhteinen nimittäjämme. Kaikki enteriläiset eivät suinkaan ole aktiivisia tietotekniikkaosaajia, halu oppia ja pysyä jollain tavalla mukana alati muuttuvassa tietotekniikan kehityksessä yhdistää meitä. Pohdimme jäsentapaamisissamme tietokoneiden ja/tai kännyköiden käyttöön liittyviä pulmia ja haasteita ja opettelemme hyödyntämään laitteiden ja ohjelmien tarjoamia mahdollisuuksia senioreiden ehdoilla. 

Osa jäsenistöämme jakaa omaa tietoteknistä osaamistaan ja toimii myös vertaisopastajina. He antavat henkilökohtaista ja maksutonta opastusta monissa pisteissä eri puolilla kaupunkia. Jäsentoimintamme samanhenkisten ihmisten parissa sisältää tietoiskuja ja jäsenretkiä. 

ENTER ry on mukana monissa julkisissa hankkeissa varmistamassa, että ikäihmisten taidot ja erityistarpeet otetaan huomioon suunniteltaessa verkkopalveluita.

Jos olet seniori-ikäinen ja kiinnostunut kehittämään itseäsi viestintätekniikan alalla, niin ota yhteyttä Enteriin ja liity jäseneksi! Ohjeet löytyvät sivuston vasemman reunan otsikosta "Jäsenyys".

Sivuston vasemmassa reunassa on kohta ”Enter opastaa”, jonka alta löydät kännykän käytön tai tietokoneen käytön opastusajat ja –paikat. Paikalla on vapaaehtoisia enteriläisiä, jotka pyrkivät auttamaan Sinua ongelmissasi laitteen kanssa.  Tervetuloa Sinä seniori-ikäinen kansalainen laitteesi kanssa opastuspisteeseen!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti