/>/> VANHUS STADISSA: Tirkistellen kauneinta kotia etsimässä

keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Tirkistellen kauneinta kotia etsimässä

On se vaan ihmeellistä miten toisten kotien katseleminen on niin mielenkiintoista! Maanantaina Hanna ja kumppanit kiersivät arvioimassa 3 kotia ohjelmassa "Suomen kauneinta kotia etsimässä". Nähtiin kotia "normaalilta aikakaudelta", modernia ja 50-lukulaista.

Kyllä normaalin kodin muhkeat nojatuolit houkuttelivat istumaan ja löhöilemään. Iso autotalli suorastaan poltteli nikkarimiehen sormia tiloillaan. Vau mitkä mahdollisuudet rakentaa työkaluille hyllyt ja työskentelytasot!

Modernin kodin tähtitaivaan tuike ja monenmoiset mahdollisuudet säätää talon tekniikkaa vaikuttivat avaruusajan hommilta. Tosin avaruusaikaahan tässä määrätyllä tavalla eletäänkin! Mutta uskomatonta kuinka paljon uudenlaista tekniikkaa on asuntoihin saatavissa! Halpaahan se ei varmaankaan ole. Musta-valko-harmaa ja suoralinjainen sisutus edustivat modernia tyyliä parhaimmillaan tai sitten pahimmillaan jos ei tyylistä satu pitämään.

Sitten turkulaisen vanhan rouvan asunto "antiikin" tyylikkäältä ajalta oli silmiähivelevän kaunista katsottavaa. Puusepäntyön hienot jäljet kaarineen ja upotuksineen olivat mahdottoman vau! Kalusteiden tyyliä myötäilivät lukuista kauniit taulut eri puolilla asuntoa.

Pintamateriaalien kirjo ja tarjonta on tänä päivänä uskomattoman laajaa. Esimerkiksi käykääpä vaan katsomassa muutamissa keraamisia laattoja myyvissä liikkeissä mitä on tarjolla! Pyörrytte valikoiman runsauden edessä. Samoin kalusteita pystyy hankkimaan täysin haluamaansa tyyliin. Hinnat vaihtelevat rajusti, mutta netti ja antiikkiliikkeet ovat innostuneen etsijän aarreaittoja. Ja modernin tyylin kalusteita myyviä liikkeitä löytyy myös runsaasti. Ei kun sutena asuntoa uudistamaan!!!




1 kommentti:

  1. Tarvitsetko helposti hyväksyttäviä yritys- tai henkilökohtaisia lainoja? Mentarjota kaikenlaisia lainoja 3%: lla, ota meihin yhteyttä tänään james.smithfundsloan@gmail.com
    Koko nimi:
    Lainan määrä:
    Kesto:
    Puhelinnumero:
    Maa:
    Osoite:
    Ota meihin yhteyttä nyt: james.smithfundsloan@gmail.com
    Parhain terveisin,
    Herra James Smith

    VastaaPoista