/>/> VANHUS STADISSA: Sijoitusmessut Helsingissä

torstai 14. marraskuuta 2013

Sijoitusmessut Helsingissä

Käväisin haistelemassa vaurauden ilmapiiriä sijoitusmessuilla Wanhassa Satamassa. Olihan siellä toinen toistaan paremmin menestyvää firmaa tyrkyllä vanhusten pienten rahojen perään. Rahastoissa oli tajolla ja osakkeita alalta kuin alalta. Neuvojiakin riitti enemmän ja vähemmän. Kaikki olivat sijoituksia vailla, mutta kukaan ei tarjonnut kunnolla mitään varmaa. Tai saihan muutamalta osastolta kahvia ja monilta karkkeja, mutta kun rahaa odoteltiin kävijäjoukolla.

Yleisö oli pääosin kypsässä iässä olevaa porukkaa. Toki oli joukossa yllättävän paljon nuoriakin. Mutta missä oli keski-ikäiset? He taisivat olla töissä tienaamassa sijoitettavaa ja keräämässä eläkerahaa kun ei sitä enää 30-50 vuoden kuluttua saa samalla tavalla kuin me nyt. Sijoittajakoulun luennolla oli teemana enemmänkin se mitä on tapahtunut kuin se mitä tulee tapahtumaan. Ei paikalla ollut ketään kristallipallon kanssa! Harmi! Kyllä muutama ennustajaeukko olisi tarvittu!

Käynnin parasta antia olivat siis Ramirentin kahvi, monen osaston Fazerin konvehdit ja Elisan osaston kuivamustekynä. Kannattiko käydä? No oli ne karkit aika hyviä!!!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti