/>/> VANHUS STADISSA: Hymyä uudessa laboraattoriossa

perjantai 27. marraskuuta 2015

Hymyä uudessa laboraattoriossa

Kyllä olikin Helsingin terveyshenkilöt rakentaneet hienon laboraattorion Meilahteen. Ja suunnitteluhenkilö ei ole tykännyt kukista eikä viihtyvyydestä ollenkaan. Oli kylmän tehokasta ilmettä tarjolla!

Paitsi pistelyhenkilöllä, jolla oli perin lämmintä ilmettä ja kaunista käytöstä. Oma Laakson lääkärihenkilöni, mukavan tehokas yksilö hänkin, oli sitä mieltä, että minun pitäisi käydä antamassa pieniin lasiputkiin verinestettä. Oli varmaan siitä puutetta laboraattoriossa ja saisivat siinä harjoitusta, kun syynäisivät miltä punanesteeni näyttäisi. Samalla tulisi uudet koneetkin kalibroiduiksi norminesteellä. Siitä kun saisi monenlaisiin kirjainyhdistelmiin numeroarvoja.

Minut vastaanotti piikkiensä kanssa mukava, ei suomalaista alkuperää oleva pistelyhenkilö. Mukavia ovat olleet aina alkukansalaisetkin, mutta tässä henkilössä oli pari naksausta ystävällisyyttä vielä enemmän. Kipukaan ei ollut niin kova kun jatkuvasti kysyttiin vointia ja kerrottiin, mitä tapahtuu seuraavaksi. Ja hymykään ei haitannut olemistani rei'ityspenkissä. Suorastaan tuntui käynti melkein mukavalta! Ja verikin virtasi ilolla!

No nyt menen sinne uudestaan. Ei sen vuoksi, että siellä olisi niin mukavaa, mutta tarvitsevat vielä jotain uutta hurmetta putkeen. Toivottavasti minua käsittelisi tänäänkin se parin lisänaksauksen henkilö! Ei nipistäisi niin pahasti!

Tehokkuuden pesän käyntiaukkoja.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti