/>/> VANHUS STADISSA: NO JOPAS SATTUI!

perjantai 15. kesäkuuta 2018

NO JOPAS SATTUI!

No lopultakin se odotettu (ei sitä kyllä muut ole odottaneet kuin minä) esikoiskirjani tuli

No jopas sattui!” 
(tuota nimeä klikkaamalla pääsee myös tilaamaan)

on nyt saapunut painosta ja on tilattavissa netin kautta.


Tarjolla on 250 sivua täyttä rautaa tai metallia tai puuta tai no paperilla olevaa kirjoitusta kuitenkin. Kirja on novellikokoelma, jossa sattuu ja tapahtuu yhtä ja toista.

Jokainen tarina on erilainen ja niitä on aiheiltaan monenkirjava valikoima. On lyhyttä ja pitkää, on hyvää ja huonoa ja vielä huuonompaa, on mielenkiintoista ja on muuten vaan. Yleensä jutut sujuvat niin kuin yleensä minulla itselläkin, eli metsäänhän ne tahtovat mennä. Niinkuin ylioppilaskirjoituksissa, kun odotin älliä, niin aakkosten alusta eli aata pukkasi. Ei sitä aina onnistu, vaikka innostus olisi kuinka valtava.

Jos olet luonteeltasi tosikko, tämä kirja ei kuulu mitenkään sinulle. Jos ymmärrät huumoria edes vähän, tämä teos on tarkoitettu juuri sinulle.

Jos säälit ja haluat tukea ”nuorta”  (tuo nuori on tässä tapauksessa enemmänkin keventävä kielikuva) aloittelevaa kirjailijaa, voit tilata oman kappaleesi teosta kohtuullista korvausta vastaan nettikirjakaupastani osoitteesta

https://holvi.com/shop/Marksbook/

Odottelen innolla monellako alkukiinnostus johtaa kirjan tilaamiseen!


Markku, kirjailija ja Vanhus Stadissa



PS 1. Lähettelen niitä sitten pikku kätösilläni heti tilausten putkahtaessa tiedokseni. Muistakaa täyttää tilauslomakkeeseen tarkat yhteystietonne!

PS 2. Pyysin kirjapainoa painamaan semmoiselle paperille, jolla voi edes sytyttää saunanpesän ellei kirjalle löydy muuta käyttöä.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti