/>/> VANHUS STADISSA: Enpäs meinannut huomata itsekään!

sunnuntai 3. kesäkuuta 2018

Enpäs meinannut huomata itsekään!

Enpäs huomannutkaan kehua itseäni, mutta nyt korjaan tuon asian. Nimittäin tämä blogipostaukseni (on muuten hieno ulkomailla väännetty termi tuo!) on järjestysnumeroltaan 505.

Maaginen 500. postaus oli ”Mikä se tökkii senioria liikenteessä?”.

Raja ei olisi voinut osua tärkeämmän asian yhteyteen. Tuo postaus liittyi toukokuussa vietetyn Invalidiliiton ”Helppo liikkua”-viikon esteettömyysteemaan. Sydämellinen kiitos Invalidiliitolle tästä! En ymmärtänyt itsekään kuinka tuon tärkeän aiheen yhteydessä saavutin myös itse blogillani yhden merkittävän rajapyykin.

Blogini, nyt jo reilut 500 postausta, on sisältänyt 4,5 vuoden aikana kirjoituksia asiasta ja asian vierestä. Välillä jutut ovat olleet melko sekavia vuodatuksia ja toisinaan niissä on osuttu jopa johonkin naulan kantaan.

Jatkossa lupaan olla yhtä säännöllisen epäsäännöllinen julkaisuaikojen suhteen sekä entisenlainen, sekava tekstieni sisällön osalta.

Kiitos teille kaikille, jotka olette malttaneet/viitsineet/vahingossa lukea vuodatuksiani! Sydämellinen kiitos myös juttujani kommentoineille! Laittakaa joskus lisää kommentteja! Niitä on mukava lukea ja kiemurrella tuskassa, kun en tiedä, miten vastaisin niihin fiksusti.

Aurinkoa kaikille kesäänne!

PS. Pitäkää silmällä lähitulevaisuudessa, mitä ”No jopas sattui!” tarkoittaa!

1 kommentti:

  1. Onnea hienosta rajapyykistä! Kukas muu sen kissan hännän nostaisi, ellei kissa itse. :) Hauskoja ja oivaltavia tekstejä on kiva lukea - se on totta ja harmillista, että harvoin ihmiset jaksavat toisten tekstejä kommentoida. (Vai onko kyse siitä, ettei osaa?) Jäänpä tarkkailemaan, mitä mahtaa tuo post scriptum tarkoittaa!

    VastaaPoista