/>/> VANHUS STADISSA: Studio55: kauniit ja terveet

lauantai 14. joulukuuta 2013

Studio55: kauniit ja terveet

Kyllä ei tunnu ollenkaan mukavalta tuo Studio55:n hehkutus! Mitenkäs me, jotka olemme vaivojen ja kipujen vaivaamat? Pitäisi käydä saleilla ja tansseissa ja urheilemassa ja harrastaa vaikka mitä joogasta kalliokiipeilyyn. Mutta kun ei ole riski, kaunis ja voimissaan! Kolottaa, koskee ja vihloo!

Entäs kun posket roikkuu lerppana, mahaa löytyy vyön ylä- ja alapuolelta kilokaupalla? Juoksuaskelia on otettu viimeksi 47 vuotta sitten ja silloinkin bussin perään kun meinasi myöhästyä töihinlähdöstä. Tanssia pitäisi, mutta kun lonkka ei ehdi mukaan ja joka askeleelle pitäisi nakkoa särkypilleriä huuleen. Ei sovi kroppa muotivaatteeseen ellei sitten puhuta teltoista ja sadeviitoista.

Ei ole kirurgin veitsi koskenut naamatauluun. On koskenut umpisuoleen, paksusuoleen, sappirakkoon ja peukaloon. Ja lisää leikkuuta on tilauksessa. Niillä puukkoreissuilla ei ole kauneutta hankittu lisää vaan on vähennetty sisältöä mahaontelossa ja parannettu peukalon pitoa. Tupakkikin tuli jätetyksi omin avuin kun alkoi savua tulla jo korvista ja kynsienkin alta. Ei ollut nikotiinitehtailija vielä keksinyt tuolloin laastareita eikä purukumeja. Oli tarjolla vaan tavallisia Salvekvikkejä haavoihin ja Jenkki-purkkaa suuhun.

Kyllä en panisi pahakseni jos Veijalainen kumppaneineen keksisi ohjelmaa meille oikeasti vähän rumemmillekin ja vaivaisillen eikä etenkin naisjuontaja aina vaan hehkuttaisi hyvää oloaan ja kuntoaan! Mutta taitaa Mape jatkaa vaan Dannyn ja Hektorin kanssa pakisemista ja miettiä Antti Heikkilän kanssa pitäisikö voita syödä viikossa yksi vai kaksi pakettia. Olisipa edes Antti Arstila vielä paikalla, että saataisiin kunnolla selvyyttä vitamiineihin ja hivenaineisiin! Niihin juttuihin voisi jo uskoakin. Ja uusi Raakkeli hakee tietenkin missejä ja muita kauniita jutuille. Kyllä ei ole hyvä katsoa kun kolottaa ja särkee! Ja kyrsii taas kaikki!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti