/>/> VANHUS STADISSA: On se tuo netti veikeä eläin!

lauantai 7. joulukuuta 2013

On se tuo netti veikeä eläin!

Miten sitä tuntee aamuisin riemua kun polkaisee tietokoneen käyntiin ja surina alkaa! Sen jälkeen voikin avata silmät ja laahautua kahvipannua virittelemään. Kun siinä vielä molempien käynnistysten valmistumista odotellessa käy aamutoimet ja nakkoo kourallisen pilleriä kituksiin, niin voi aamu alkaa. Kyllä ei mene hyvin jos joutuu kuivattelemaan yöhousujen lahjetta aamutoimen jälkeen. Mutta jos joutuu niin vaihtaa asusteen alapäätä ja hankkiutuu kahvipannun kautta tietolaitteelle.

Se on toimen järjestys seuraava: onko tullut viestiä joltain taholta, miten on sään laita lähitunteina kuin päivinäkin, Helsingin Sanoma pitää kaivaa latingin kautta koneeseen. Vitteriä ei jaksa katsoa kun siellä on niin paljon luettavaa kun Opamakin lähettelee sinne juttujaan ja Veispuuki meni aivan höpöksi kun siellä on enämpi tarjouksia kuin oikeaa luettavaa.

Mutta siitä se lähtee kun pannu on roplattanut juttunsa ja ilmineeraa kahvin olevan valmista. Siinä onkin hyvä lukea kuppi kourassa netti-Hesaria ja selvittää eilisen tapahtumat kotona ja maailmalla. Kuni pitää jotain selvittää niin eikun Kuuklaamaan asiasta selvyyttä. Kyllä ei ole vaikea homma vaan on perin nautittavaa puuhaa! Kaikkea löytyy ja aika kuluu rattoisasti! Eikön ole moittimista kun voipi tietokoneella katsella välillä telkkariakin! Hyvä on keksintö tuo ja monitahoinen!!!

Sieltä voi kerrata eilisiä linnan ... eikun talonjuhliakin jos ei sattunut tikipoksiin juttuja tallentelemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti