/>/> VANHUS STADISSA: Kyllä iskimme herkkuun niin että napa ruskasi!

maanantai 2. joulukuuta 2013

Kyllä iskimme herkkuun niin että napa ruskasi!

Miten taas olinkaan niin polvistani heikko! Kyllä saimme paremman puolison kanssa taas kerran tilaisuuden nautiskella heti runsaimman kautta!

Perheemme nuorempi paritaho oli kutsunut meidät runsaiden lihapatojen ääreen. Kun me vanhempi osa olemme sovittaneet arkisen ruokataloutemme niin sanotulle säästömoodille, emme juurikaan pääse iskemään huuliamme nautinnon maljan laitaan. Mutta nyt meille tarjottiin nautintoa kovin! Muusia ja lampaankaritsa-porokäristystä kera puolukkahillon oli katettu neniemme eteen liki oivallisten pyttyjen verran. Niin ja kera kauniin kattauksen.

Kolmannen lautasellisen kohdalla jouduin taipumaan. Vatsa olisi ehken vetänyt vielä pienen potin, mutta hennot polvet osoittivat pettämisen merkkejä. Joten tilanne ajautui siihen, että jouduin vaappumaan lähimpään löhötuoliin sulattelemaan herkkuja. Runsaan laskeutumisajan jälkeen vasta pääsimme poistumaan herkkujen raskauttamin jaloin kohti kotia.

Kyllä olimme kovin paljon kiitollisuuden mielellä kun kotona asettauduimme Kotikatsomoa tuijottamaan nautinnon lasittamin silmin ja pullistunein mahoin. Kyllä lähetämme runsaat kiitokset aiheuttajatahoille!

2 kommenttia:

  1. Hyvä jos maistui! Jouluna laitetaan taas napaa venyttäen :)

    VastaaPoista
  2. Kyllä ei ole helppoa tämä odottaminen kun on kuolalla suora reitti leualta puhtaan puseron rintamukselle! Kiitollinen mieli perin valtaa kehon!

    VastaaPoista