/>/> VANHUS STADISSA: Itsenäisyyspäivän riehujat Mansessa

keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Itsenäisyyspäivän riehujat Mansessa

Kyllä en tykännyt kun pennut riehuivat naamarit päässään Tampereella. Se on tuommoisessa hommassa oltava joku syy, joko sota tahi muu itsensä puolustushomma. Ei riitä rettelöön pelkkä kateus ja ilmaisen kaljan kaipuu. Se on nuori kahjo sekoittanut päänsä kyseenalaisilla aineilla ja sitten heittäytynyt yhtä vähäaivoisten kavereittensa kanssa viattomia hevosia hakkaamaan. Kyllä ei ole tuossa järjen häivääkään!

Sitä pitäisi nuoren hakeutua urheilukentälle heittämään keihäskeppiä, potkimaan nahkaista palloa tai heilumaan kaukaloon mustan kumilätyskän perässä. Nyt oli nuori ottanut välineet mukaansa, mutta oli sekoittanut ensin päänsä kielletyillä tupakeilla ja muilla sooseilla ja sotkeutunut sitten pelikentässä. Olikohan tyystin vieraspaikkakuntanen Mansessa kun ei löytänyt Ratinan stadionia. Eksyi mustatakkisten punkkareitten joukkoon kun nämä olivat matkalla rokkikellariin jammailemaan.

Olisiko pimeässä ja pää soosissa erehtynyt luulemaan hevosta hirveksi ja puolustautunut mailalla. Sitten oli ollut edessä kirkkaita valoja ja verkkoaita niin kuin hirviaita konsanaan. Siinä oli sitten juostu pää edelleen umpisekaisin hirviä pakoon ja silloinpa sattui vahingossa maila autoihin ja ikkunoihin. Siinä sitä riukuniskarokkareitten kanssa tuli Jutin ja Raipen naamarit päässä tehtyä pahaa oikein isolla kädellä ja sitten lauottua, että ”ikinä en oo mitään ottanu ja vahingossahan minä”.

Kyllä en olisi toivonut konstaapelin säästelleen patukkaa ja muita astaloitaan! Olisi pitänyt laittaa ulkopaikkakuntanen ja rokkariporukka kerralla maijaan ja roudata Tammerkosken saareen vähissä vaatteissa miettimään tekosiaan ja selvittämään sekaisia päitään ja päästää vasta jouluaattona mantereelle rantaan. Olisi pitänyt laskea vielä samaan saareen yksi vihainen hirvi niin olisi ollut nuorella puuhaa ja olisi pysynyt lämpimänä. Naamarit olisi pitänyt kerätä pois ja viedä Tammelaan lastentarhan lapsille ensi kiitospäivää odottamaan ja urheiluvälineet olisi pitänyt jakaa nuorisourheilulle.

Ei pidä huligaanipoikia ja soosinuoria päästää aivan vähällä! Pitää laittaa siivoamaan lasinpalaset pois, pystyttämään Savoon hirviaitoja, harjaamaan hevosia isolle tallille ja pesemään Tammelan torille ilmaiseksi autoja pariksi viikoksi. Kyllä saisi tuommoiset rangaistukset tarkemmin selvittämään urheilukenttien paikat ettei eksy urheilumatkoillaan ja tunnistamaan elukat ettei telo viattomia luontokappaleita! Ja lisäksi oppimaan saako diplomaatin autosta ottaa lippua keulasta pois eikä pelotella naamareilla!


Kyllä ei ollut hyvää mainosta nuo hulikaanit meille! Ennen olisi hulikaanille annettu remmiä oikein solkipäällä!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti