/>/> VANHUS STADISSA: Se on ihminen paha eläin!

sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Se on ihminen paha eläin!

Kyllä en ole ollenkaan iloinen kun on taas tapahtunut niin paljon pahaa! Joulunpyhien jälkeen on uutiset ja lehdet olleet taas täynnä uutisia ihmiseläimen pahuudesta. Eri puolilla maata on riehuttu aseiden ja astaloiden kanssa. On aiheutettu harmia, ikävää ja hengenmenoa kanssaeläjille. Surua on syntynyt moniin pesueisiin ja lähipiireihin heille.

Pitäisi varmaan heittää ilmoille kysymys, että ”mikä hitto näitä retaleita oikein riivaa?” Ja vastaus olisi varmaan runsaasti viinantuoksuinen. Miksi ihmisen pitää pyrkiä vahingoittamaan toista? Olemmeko me niin heikkoja itsetunnoltamme ja mitättömiä, että pitää tehdä pahaa jälkeä? Ja kuvitella vasta sitten, että sitä ollaan niin miestä ja kovaa!

Jos minulla olisi valta niin antaisin konstaapeli Pampulle lisää konstaapelikavereita ja välineitä, joilla pääsisi kopistelemaan kovapäisille järkeä. Ottaisin myös kaikenlaiset aseet pois lukkojen taakse pois toheloilta ja viinan riivaamilta käyttäjiltä. Ja kai sitä viinapirulaisen saantiakin voisi vähän rajoittaa. Josko tuolloin saataisiin järkeä kahjojen hommiin ja energia vaikkapa tuottavaan työhön!

Kyllä en tarkoittanut tätä saarnaksi, mutta kun kyrsii oikein sydänpohjasta tuommoiset tapaukset mitä lehdestä saa lukea. Kukaan ei tee mitään pahojen vähentämiseksi ja pahoja tapahtuu enemmän ja enemmän. Kyllä olis taas paljon kiristettävä rangaistuksia ja ainakin annettava pahantekijöille paljaalle persukselle piiskaa vaikka tuomiokirkon portailla! Ja sitten koppiin ikuisiksi ajoiksi ja avain heitettäisiin järveen!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti