/>/> VANHUS STADISSA: Se vie Ollilan satellitti meikäläisen marjapaikat!

keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Se vie Ollilan satellitti meikäläisen marjapaikat!

Kyllä ei ole mukava mies ollenkaan tuo Jorma Ollila! Kun sai ensin aikaiseksi Nokian puhelinten myynnin ulkomaan ihmiselle sille Mikro Sohtille ja nyt sitten on pakko myydä autotkin pois kun alkavat taivaalta seurata missä sitä ajellaan ja laskun panevat vielä perään. Se ministeri Kyllönen se siellä valtion neuvostossa katsoopi tietokoneellaan meikäläisen liikut ja väsää taulukko-ohjelmalla laskun ajoista. Väittääpi vielä että kyllä auton vero laskee, mutta kyllä pitää härski autokauppias huolen ettei jää kuluttajapololle hyötyä mitään.

Ja se mikä pahinta seurailussa on sitten, että pääsevät näkemään minun parhaat marjapaikat ja sienipaikat kun selvittää mihin jätin auton. Saa epäillä, että kohta laitetaan kaikkiin marjanpoimureihin ja sienikoreihinkin satelliittinen seurantasirunen. Ja polkupyöriinkin jos satun vaikka pyörällä käymään metsässä. Kyllä ei ole mukavaa kun on sitten metsät täynnä valtion herroja ja rouvia keräämässä luonnonantimia paikoista, joita meikäläinen yrittää varjella henkensä pitimiksi ja ruuanjatkeeksi. Ja laittavat minulle vielä laskun perään!

Mitä se nyt Ollila tuommoisia meni juonimaan! Olikohan Ollilan rouvalla ja ministeri Kyllösellä piirakkatarpeet lopussa vai mikä se on niillä vialla? Onkohan ministerillä edes ajokorttia? Ei ollut ainakaan AKT:n Rädyllä vaikka edusti automiehiä ja yritti päästä Ahteen rouvan kyytiin. Nyt on Rätykin varmaan karpalosuolla ruuanjatketta hakemassa kun ei ole kuulunut mitään miehestä.

Kyllä en tykkää jos nyt pitää kaivaa kuvetta, että pääsee autolla Prismaan Kannelmäkeen laktoositonta maitoa ostamaan tai mökille Savoon rantaa lakaisemaan kaisloista puhtaaksi. Kyllä Tepoili ja Neste on pitänyt huolen maksunperinnästä ja välillä on rokottanut APC-aseman ruokapöytä loput jos on jäänyt jotain taskunpohjalle kolikoita. Ei oo riittänyt enää mitään edes Kuortin APC:n Alkoon vietäväksi muuta kuin vanhoja tyhjiä pulloja menneiltä vuosikymmeniltä. Ja noihin ei ole tarvittu satelliittiseuraamuksia vaan ovat ihan paikanpäällä rokottaneet ja aivan heti.

Pisteleeköhän se kun satelliitti tökkii säteillään? Ei ole mukava mies tuo Ollila kun tuommoisia keksii! Tuskaa se aiheuttaa monelle ja marjastukselle eritoten!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti