/>/> VANHUS STADISSA: Hyvä ihminen, Teemu Sel8nne!

tiistai 17. joulukuuta 2013

Hyvä ihminen, Teemu Sel8nne!

Otin irti yhden hienon ominaisuuden ElisaViihdepaketista. Osittain siksi, että sain sopimuksen teon yhteydessä pari ilmaista elokuvaa ja toiseksi siksi, että se oli helppoa. Eli katsoin Viihdepaketin digiboxin kautta vuokraelokuvan nimeltään TEEMU SEL8NNE.

Olen tiennyt, että Teemu on urheilijana ollut aina esimerkillinen ja harrastanut myös parhaimman tason hyväntekeväisyyttä. Kun elokuvaan oli koottu melkoisen kattava avoimesti esitetty otos Teemun elämää lähtien synnyinkodin osuudesta, kavereista, uraan vaikuttaneista ammattilaisista aina omaan perheeseen, oli ainakin kuvan perusteella saatavissa vahvistus käsityksiini hänen persoonastaan.

Harvoin tulee katsotuksi elokuvaa silmät hikoillen, mutta kyllä nyt oli pakko taipua tunnekuohujen edessä! Kuvassa tuli vahvistus sille, että urheilija joutuu uhraamaan paljon menestyksensä alttarille ja kestämään fyysisiä, todella pahojakin kolhuja lähes jatkuvasti. Menestyminen vaatii jatkuvaa ponnistelua kunnon kehittämisen ja vähintään säilyttämisen takia.

Se, että vielä jaksaa osallistua vähinä vapaa-aikoinaan Suomessa nuorten urheilijanalkujen kasvatukseen ja opastamiseen, on hatunnoston arvoista toimintaa. Lisäksi hyvän vieminen Lastenklinikoiden kummina saa liikutuksen nousemaan kurkkuun. Lasten vilpitön riemu sairasvuoteillaan tavatessaan idolinsa oli kaunista ja liikuttavaa katsottavaa.

Lopputuloksena ennakkokäsityksiini ja elokuvaan voin vain todeta, että Teemu Selänne on esimerkillinen sekä hyvä ihminen ja hänellä on suuri sydän!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti