/>/> VANHUS STADISSA: Miksi ne ei tanssi? Kyllä en ymmärrä ollenkaan!

maanantai 2. joulukuuta 2013

Miksi ne ei tanssi? Kyllä en ymmärrä ollenkaan!

Miten taas tuntuukin niin tyhjältä? Miksei ne tanssi? Kyllä ei pitäisi lopettaa tanssiohjelmaa noin äkisti! Kun on tottunut siihen, että sunnuntai-iltana istutaan television eteen  niin kyllä pitäis sieltä tanssia tuleman. Kyllä pitäisi etsiä uudet tanssijat ja jatkaa!

Mutta nyt juuri kun oli tottunut Tähtien tanssiin ja Raakelin , Manuelan ja Harrin pyörimiseen parketilla, ne televisioherrat vetäisivätkin jalat alta pois. Siis meiltä! Kun ei saa jännittää miten menee rumban kanssa, joka on maailman tyhmimmän näköinen tanssi kun siinä vaan teputellaan pitkin parkettia kävellen. Kyllä ei siinä auta katsojaa oli tanssijalla minkälainen palo sisällään hyvänsä.

Toista se onkin viktsepin kanssa kun siinä saapi katsomonkin puolella jännittää, että kompastuuko ne vai ei. Jospa vain olisi vielä mukana se jitterinpurki niin nähtäisin miten mummot lentelee tai nuoret tytöt. Olisi vanhalle miehellekin välillä jalkaa näkyvillä. Voisi tuolloin muistella, että kyllä sitä minäkin ennen. Kylläpä siinä saisi vanha sydän painaa täysillä punanestettä suoniin!

Mutta tyhjää on! Yritä siinä nauttia vanhan viikon lopetuksesta ja uuden aloituksesta kun kukaan ei tanssi ja tuutista tulee pelkkää Myytinmurtajaa ja Lainvalvojan uusintaa. Eikä siinä auta Selviytyjätkään tunnelmaan pääsyssä. Näyttäisivät edes piirrettyjä! Kyllä ei ole maailma enää entisensä!!! Kyrsii taas kyllä kovin!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti