/>/> VANHUS STADISSA: Sekö meinaa vähetä Aasian lennot Suomesta?

keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Sekö meinaa vähetä Aasian lennot Suomesta?

Kyllä ei tullut yllätyksenä uutisissa Aasian lentojen vähenemisen uhka! Se kertoi totisella naamalla tuo uutistenlukija, että Pietarin tytöt ja pojat ottavat hoitaakseen Aasian lentojen välittämisen. Se on tuo suomalainen lentokentän työntekijä sen verran kova lakkoilemaan, ettei sitä kauas ja kalliilla matkustava eikä sen lompakko kestä pitkään.

Se on alvariinsa tuo laukkujen heittelijä ja koneen huoltaja ja se koneen edessä isokylttisellä pikkuautolla ajava lakossa. Uskaltaako kuka hurja semmoiselle kentälle enää tulla kun iso naapuri tarjoaa turvallisemman yhteyden? Tietää, että kone löytää oikeaan putkeen, laukku oikeaan koneeseen ja kaikki tuo vielä oikealla ajalla. Turhaan tappelee Vantaan, Helsingin ja Espoon taksimiehet paikasta Helsinki-Vantaan jonossa kun matkailija napaa Pietarissa taksin, jolla ei ole mitään tekemistä kalastaja Pietarin kanssa vaan se on se iso kaupunki tuossa melko pian Haminan takana.

Se jo arapi emiraatti alkaa kokeilla Pietaria ja sinne ne löytää pian muutkin siipimiehet koneineen. Helsingin laukkumies seisoo tyhjin käsin hihnan vieressä ja miettii mitähän tekisi. Kahvillekaan ei viitsi lähteä kun justiin tuli sieltä ja pullakin oli vanhaa. Ja Jerry Cottoniakaan ei voi lukea kun se ei enää seikkaile. Kyllä ei ole paljon tekemista kun Pietarin väki hoitaa homman kun siellä sitä tehdään pomon pyytäessä tai käskiessä ja nethän tekee! Ei sovi suomalaisen ampua itseä jalkaan kun menee työt!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti