/>/> VANHUS STADISSA: Mahtaako se viestitellä Sinulle tuo vippivelkakauppias?

torstai 5. joulukuuta 2013

Mahtaako se viestitellä Sinulle tuo vippivelkakauppias?

Se on vippikauppias ottanut meikäläisen haarukkaansa aivan tyystin! Kyllä se ei vaivojaan säästä kun panee milloin kenenkin kauniilta hengettäreltä kuulostavan nimen tyrkkytarjouksen lähettäjän lokeroon minun sähköpostiin. Jotenkin ne vielä ymmärtää ne ilmaisia sukkia tarjoavat tai puhtaita alushousuja tyrkyttävät nettikaupanharjoittajat. Kun nethän tahtovat vain auttaa ihmistä vaatetarpeissa kun talvikin on jo ovella.

Ja on kyllä nekin aivan mielenkiintoa ja jotain muutakin herättäviä viestejä, kun kauppaavat semmoisia potenssinappeja. Muistan vielä hämärästi niittenkin tarkoittaman toiminnon. Vieläkin sitä lämmöllä muistaa niitä paria kertaa kun olin …! Eihän siitä onnesta nyt edes niin kauaa ole! Vai onko? Mutta ei unohdu koskaan!!! Ei! Se oli sitä parasta aikaa vanhan ihmisen muistoissa!

Niin mutta vipeistähän minun piti kirjoittaa. On se vaan vanhaa ihmistä niin ihmetyttävä juttu kun ei vippikauppiasta saada kuriin! Tyrkkyä tulee moniaita kertoja päivänkierron aikana ja lähettäjän nimi vain muuttuu. Kyllä ne ei ne Piritat, Hannelet, Johannat ja muut kauniit minulle vippiluottoa tyrkyttäis aivan hyvää hyvyyttään. Tai onhan ne voineet kuulla minun koripalloilijamaisesta lyhyen tukevasta olemuksestani ja aatelleet, että siinäpä vasta runsaasti miestä ja edullisesti ja höplästä vedettäväkin vielä.

Taitaa olla mielessä niillä kuitenkin korkeat korot eikä nyt puhuta mistään Manolo Blahnikeista eikä Minna Parikan piikkareista. Vaan hennoo kaunis tyrkky tarkoittaa semmoista rahakorkoa kun mitä joutuupi velkaihminen sinne seireenin tilillen lähetteleen. Lainaa satanen niin voit lähettää meille pian takaisin sen satasen ja viiskymppisen korkoa, se kirjuuttaa tai ainakin aattelee ja tarkottaa. Niin se yrittää houkuttaa koukkua huuleen ja heikko luonne se herkästi imaiseepi koukun! Se ei kaikilla hermo pidä.

Kyllä en panisi pahakseni jos virkamies tarttuisi itseään niskasta ja puuttuisi häiriköintivippareihin ja ravistelisi raskaalla kädellä tai kahdella! Se oli hetken aikaa takaperin kun päivittäin rinkutti puhelimella kaiken maailman lehtikauppiaat ja niitä kun sai vähän rauhottumaan, niin alkoi heti vippi-ihminen sähköllä posteilemaan. Kyllä olis kirvesmiehelle taas torjuntatöitä! Panis vaikka letkut poikki tyrkkykirjeitten lähettäjien tietokoneista ja keräis vaikka huulipunat pois niiltä postin lähettäjätypyköiltä!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti