/>/> VANHUS STADISSA: Verkkokaupan opastusta ja Sotshi Areena

sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Verkkokaupan opastusta ja Sotshi Areena

Kävin lauantaina Verkkokaupan Jätkänsaaren myymälässä senioreille järjestetyssä iPad-esittelyssä. Paikalla oli senioriporukkaa kuin pipoa. Henkilökunta raahasi tuoleja kaiken aikaa lisää, mutta kaikki pääsivät istumaan.

Esittelijä näytti "valkokankaalle" heijastaen uuden iPadin käyttöönottoprosessin. Tuo esittely vahvisti entisestään uskoani iPadin helppouden ylivoimaisuudesta. Kun laite otetiin pakkauksesta, se opasti näytöllään käytöönottamisen kaikki vaiheet. Niihin meni karkeasti arvioiden 5 minuuttia. Joka ei niillä ohjeilla saa laitettaan käyttöön nettiselaimia ja sähköposteja myöten, ei tarvitse käsiinsä mitään pajavasaraa monimutkaisempaa laitetta!

Jouduin viime tiistaina Enterin puitteissa opastamaan myös uuden Samsung Galaxy-tabletin hankkinutta senioria laitteen peruskäytössä. Ja hetkeä myöhemmin tein eräälle iPad-opastettavalle muutamien lisätoimintojen asetuksia. Noiden toimien vertailu kertoi täsmälleen sen, että jos haluaa helpon ja monipuolisen laitteen, hankkii iPadin ja jos haluaa tuskailla, askarrella ja sähläillä, hankkii jonkin muun tabletin.

Tunnustettakoon, että Verkkokaupan esittelyn aikana katsoin omalta iPadiltäni naisten jääkiekkomatsia, USA-Suomi. Tilaisuuden jälkeen törmäsin YLEn Sotshi Areenaa-sovellukseen ja yllätyin! Tuo Sotshi Areena on ladattavissa älypuhelimeen tai tablettilaitteeseen. Kyseessä on suoraa tavaraa Sotshista ja mahdollisuudet valita haluamiaan suoria tai nauhoitettuja lähetyksiä. Katsomasi lähetyksen yläkulmaan saat näkyviin myös toisen lähetyksen. Monipuolinen ja enemmän kuin nykyaikainen palvelu! Väittikö joku joskus, että YLE ei ehdi mukaan tekniikan kehitykseen? Kyllä väitti väärin sillä YLE ehtii ja on jo ehtinyt! Hyvä YLE! Ja Kiitos!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti