/>/> VANHUS STADISSA: Meidänpä kauppa kasvaa!

torstai 6. helmikuuta 2014

Meidänpä kauppa kasvaa!

Kyllä pikku huopalahtelaisia sitten lopultakin hemmotellaan! Olipa se jo aikakin! Kun veivät meiltä postin pois vaikka siellä oli aina melkoiset jonot. Ei kuulemma ollut tarpeeksi kävijöitä! Jos ja kun automaattiovi ei ehtinyt sulkeutua kulkijoiden takia aamun avaamisen ja illan sulkemisen välillä, niin oliko se paljon vai vähän? Ei ymmärrä vanha enää nykyherrojen laskelmia!

Mutta mepä saadaan kompensaatiota eikä siitä ole syytä antaa pienintäkään kiitosta postin eli Italian porukalle! Onkohanse Persluskooni muuten osakkaana tuossa meidän postihommassa? Kun silläkään ei tunnu nuo jutut menevän aivan putkeen. Asiakkaat on joko liian nuoria tai liian vanhoja tai rahat liikkuu väärään suuntaan ja sitten aina ollaan rosiksessa.

Niin mepä siis saadaan Tilkankadun varteen K-Marketin tilalle K-Supermarket! Tulee aivan superjuttuja ja kunnon ruokaa Saarioisten ja muidenkin äideiltä. Ja varmaan tulee Juhla Mokkakin tarjoukseen aika usein. Silloin on kiva keitellä edullista päiväkahvia aamuin, päivin ja illoin. Ei se huono ollut markettikaan, mutta ahdas se oli ja tungos riipi vanhan hermoa. Nyt tulee leveää käytävää ja lisää kassoja ja vaikka mitä. Ja kun se on oikea K-Supermarket, niin tulee loistavat valikoimat tuoretta tavaraa palvelutiskeihin.

Kyllä odotan jännityksellä ja kassi eteisessä oven vierellä valmiina kauppamatkalle! Enää ei tarvi valvoa kuin kuukausi niin päästään isompaan kauppaan! Odotan kovin!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti