/>/> VANHUS STADISSA: Humala ei ole hyvä juttu, eikä känninen ole kiva!

keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Humala ei ole hyvä juttu, eikä känninen ole kiva!

Kyllä en ollut ollenkaan iloinen kun näin mitä isolla kirkolla eli Stadin keskustassa oli maanantaina päiväsaikaan meneillään! Olin liikenteessä moninaisilla asioilla. Jouduin sahaamaan asioiden perässä keskustan katuja vähän sinne sun tänne. Ja mitä näinkään? Hui ja hävityksen kauhistus! Kyllä oli Bacchuksen mannekiinit vallanneet kirkonkylämme keskustan.

Kuljin Kaivopihan läpi ja mitä näinkään? Humalaisia hoippujia nurkkiin piss....ssa. Alueen käytävissä on aina taattu paikka bongata moista toimintaa. Sen kertoo myös nenä ellei sattumoisin ole nuhasta tukossa. Narinkatorilla pullo kiersi rinkiä kuin yhdessä laulussa ja torillakin kiroiltiin. Siellä vannottiin ikuista ystävyyttä kaverille. Sille kaverilla, joka oli pullon hankkinut. Öristiin reippaasti kaverihengessä. Kampin keskuksessa yritti rökälehenkilö tunkeutua kahden siistin neitosen kahvipöytään. Neitosten ahdistus oli helposti havaittavissa. Kampin keskuksen takana Sähkötalon kieppeillä kokeiltiin nyrkkien kestävyyttä kaverin nenään. Useammassa ryhmässä oli meneillään nenähippaset. Nenät eivät meinanneet suostua kohteeksi ja niinpä siinä sitten puhuttiin tuhmia asiaan liittyen. Ja mitäpä mietti se kulkija kaljatökkinsä kanssa kun lepäili muuntuneessa tietoisuudentilassa tiiliseinää vasten?

Nuo uljaat Bacchuksen mannekiinit olivat kaiken värisiä, puhuivat useampia kieliä omassa transsissaan tai sitä hakiessaan ja sukupuoletkin olivat tasapuolisesti kaikki mukana näissä tapahtumarikkaissa karkeloissa. Äänenvoimakkuus olisi innoittanut äänialan työläisiä kun moiset örinät on aiemmin saatu taltioitua ainoastaan äkäisen karhun pesällä. Ja Peltorin kuulosuojainten edustajakin olisi hykerrellyt käsiään tilausten toivossa kun ei voi kansan kuuloluut kestää tuommoista meteliä ilman suojausta.

Kyllä ei ole tavallisen seniorikansalaisen helppoa liikkua noissa ympyröissä! Eikä etenkään ilman kättä pidempiä neuvotteluvälineitä. Siinä ei hevin rollaattoriseniorillakaan riitä uskallus kurvata bussipysäkille kun pullot, tölkit ja nyrkit heiluvat isojen puheitten kanssa. En tykännyt!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti