/>/> VANHUS STADISSA: Urheilua ensimmäisenä virallisena olympiapäivänä

lauantai 8. helmikuuta 2014

Urheilua ensimmäisenä virallisena olympiapäivänä

Me kypsemmät kansalaiset muistamme erään pomosmiehemme sanoneen kerran, että "saata...n tunarit". Tuolla sanonnalla olisi käyttöä tänäänkin! Kohta puolet olympiajoukkueestamme on esiintynyt kilpa-areenoilla ja mitaleista ei ole tietoakaan.

On hypitty vanerinpalalla lumikasoissa ja kaiteilla, liehuttu mustan kumipalasen perässä pitkin aitausta ja sitten menty pitkin kanervikkoa hikilaudoilla milloin milläkin tyylillä. Losot levällään ja losot yhdessä. Ja tuloksena on pelkkä nolla. Siinä ei pisteet auta vaikka niitä jokunen tulisikin. Oletteko milloinkaan kuulleet pistekahveista? Niinpä! Ei edustava valtakuntamme päämies kauniin vaimonsa kera tarjoa edustajillemme pistekahveja vaan ainoastaan mitalikahvit. Ja niihin vaaditaan mitali tai useampia.

Kyllä suomalaisen pitää kilpaillessaan arvokisoissa olla aina palkintopallilla. Mutta selityksenä sairaudet, toipumiset ja tulevat taudit käyvät kyllä kohtalaisen hyvinä selityksinä. Mutta sittenkin! Me ollaan sentään suomalaisia!!!!!!!!!!! Yrittäkää nyt hitossa! Muuten menee hukkaan hyvät olympialaiset, joita Putinin setä on antaumuksella maailmaa ja meitä suomalaisia varten rakentanut.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti