/>/> VANHUS STADISSA: Nyt net olumppialaiset alkaapi!

perjantai 7. helmikuuta 2014

Nyt net olumppialaiset alkaapi!

Kyllä se on  nyt monella mukavaa parin viikon ajan! Aika kuluu kuin siivillä ja silmät kipeytyy ja ääni lähtee. Nyt on perjantaina aamulla jo kiire hankkimaan tarvikkeet ja varustautumaan pitkään istuntoon. Enkä tarkoita sitä klosettijuttua paitsi niille, joilla on vatsa kovana. Kannattaa hoitaa tuo juttu alta pois vielä kun ehtii!

Ainakin seuraavilla asioilla ja varusteilla täytyy urheiluintoilijan valmistautua:
mikrokuituliina silmälasien kiillottamista varten, talouspyyhettä telkkarin ruudusta eritteiden pyyhkimiseen, pressua nojatuolin alle ettei lattia mene jätöksistä pilalle, paljon hedelmiä ja iso pino voileipiä käden ulottuville, jääkaappi kannattaa siirtää tilapäisesti nojatuolin luo, niin ja kahvinkeitin, pitävät kengät jalkaan jotta ehtii pikaisesti mainoskatkoilla tai metsätaipaleiden aikaan käydä vessassa, kylmää vettä kanisteriin kahvia ja virvoittelua varten jos kisaväsymys meinaa vaikka iskeä, paperia ja kyniä tulosten muistiinmerkitsemiseksi ja jälkipuheita varten, puhelin kannatta sulkea jos on yliherkkä häiriöille, tietokone tarvitaan tuloslistojen rinnakkaisseurantaa ja tarkistamista varten, vaimolle ja lapsille kannattaa antaa määrärahaa tarpeeksi kotoa poispysymiseen, Alepan Kauppakassille on annettava juomien ja suolapalojen päivittäinen vakiotilaus ja kerrottava mistä voi ottaa tyhjät pullot mukaan, ulko-ovi kannattaa jättää raolleen Kauppakassin pojalle ettei tarvi nousta tuolista, verhot kannattaa sulkea ympäristöhäiriöiden minimoimiseksi ja vuorokausirytmin vaihteluiden tasaamiseksi.

Edellä ovat päällimmäiset perusasiat, jotta kisojen seuranta olisi mahdollisimman nautittavaa ja keskittynyttä. Jokainen voi lisätä vielä tuohon omia erityisjuttujaan. Sitten vielä neuvona jos kisakamppailujen tuoksinassa herää jostain omituisesta syystä tarve raikkaalle ulkoilmalle, kannattaa ostaa pätkä 3/4":n puutarhaletkua ja vetää se parvekkeen ovenraosta nojatuolin luo ja siemaista aina välillä letkusta raikasta pihailmaa.

Koska povata pitää, niin arvelen, että urheilijamme menestyvät perinteisellä tavalla. Perinteisistä vahvoista lajeistamme tulee "tein sen minkä voin ja se ei tällä kertaa riittänyt aivan kärkeen, mutta onhan 18. sijakin aika hyvä ja vastaa tämän kauden harjoitusteni tasoa". Erikoislajeista kuten vanerilevyllä volttien hyppely lumikinoksissa ja jotkin muut, joita en osaa edes kuvailla, tuovat muutaman mitalin. Jopa kirkkaimman! Ja niistäkin useimmat ovat naisten tuomia. Naiset on hyviä, kivoja ja tarpeellisia kaikin puolin muissakin lajeissa!

Haukutaan sitten porukalla maaliskuussa urheilijamme perinteisellä tavalla! Toivotan kaikille urheiluhulluille hauskoja kisoja!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti