/>/> VANHUS STADISSA: Rakennusvirasto ja syysmasennus

torstai 24. lokakuuta 2013

Rakennusvirasto ja syysmasennus

Mitä ihmettä? Iskikö rakennusvirastoon syysmasennus? Aamun Hesarissa oli juttu viraston uusien ohjeiden vaikutuksesta terasseihin. Uusilla säännöksillä pyritään taas muuttamaan Helsinki sijaintinsa mukaiseen asuun. Eihän näin pohjoinen kaupunki voi muistuttaa etelän villejä, kuumia metropoleja. Meillä tulee ilmeisesti olla karua ja kylmää! Huopa polvilla tulee Sinun, kansalainen oluesi siemaiseman jalkakäytävälle viritetyllä ei-valkoisella kalusteella istuen!

Hetken jo vaikuttikin siltä, että Helsinki olisi kansainvälinen, iloinen kaupunki! Mutta nyt siihen tulee kerta kaikkiaan stoppi. Ei näillä asteilla sovi iloitella ja riemuita! Matkustakaa etelään jos haluatte hieman iloa ja väriä elämäänne! Ja kuka hullu tänne tulisi palelemaan ja taidemuseoitakaan katselemaan. Niitäkin meillä on jo tarpeeksi eikä uusia tarvita. Niin paitsi Lasipalatsiin tuleva Konstsamfundetin suunnittelema. Sitä paitsi olisi ollut mielenkiintoista kokea miten rakennuslupakäsittely olisi edennyt julkisivujen osalta jos käsiteltäväksi olisi tullut Guggenheimin tavanomaisesta hiukkasen poikkeavan rakennuksen luvat. Niin että näin!

1 kommentti:

  1. Joo, kerrassaan pöyristyttävää! kyllä löytyy paljon kaupungista korjattavaa rumuutta ennen vihreitä päivänvarjoja! ja ravintolayrittäjä kiittää!

    VastaaPoista