/>/> VANHUS STADISSA: Laakson terveyskeskus

torstai 24. lokakuuta 2013

Laakson terveyskeskus

Matkani Laakson terveyskeskukseen sujui aamuruuhkassa kosteissa merkeissä. Jonot tökkivät Töölöntullissa kuten aina työmatka-aikoina.


Toiminta terveyskeskuksessa oli tehokasta kuten aina. Uskomatonta miten niillä potilasmäärillä henkilökunta kykenee säilyttämään iloisen palvelukykynsä! Oli kyse neuvonta-, ajanvaraus-, hoito-, laboratoriohenkilöistä tai lääkäreistä, kaikki he jaksavat olla ystävällisiä oli edessä istuva potilas vaikka millainen hapannaama. Tosin onhan se niin, että niin metsä vastaa kuin huudetaan!

Taas sai Saarioinen verilettuaineksia 8 putkilon verran ja sydänkäyräkään ei osoittanut täydellistä sydämettömyyttä vaikka tuttavani saattaisivat niin ajatellakin. Nyt minulla on sydänasiaan kantaani tukeva tuore tieteellinen vahvistus.

Laakson terveyskeskus on siitäkin mielenkiintoinen paikka, että siellä on lähes aina taidetta näytillä. Nytkin oli aulan seinillä Kaarina Westerlundin pastelli- ja öljyväritöitä. Perin taidokasta jälkeä!!


Muistakaahan tutustua myös taiteeseen jos liikutte Laakson terkkarin kulmilla!!

1 kommentti:

  1. Juuri noinhan se on, että metsä vastaa kuin sinne huudetaan. Jos potilas/asiakas menee terveyskeskukseen naama rusetilla ja sillä asenteella, etteivät ne kuitenkaan siellä mitään tiedä eivätkä ymmärrä ja antavat kuitenkin vääriä lääkkeitä, eivätkä kuitenkaan anna lähetettä jatkotutkimuksiin, ei se voi olla heijastumatta myös henkilökuntaan.

    VastaaPoista