/>/> VANHUS STADISSA: 10-ratikka ei aja Ruskeasuolle

tiistai 29. lokakuuta 2013

10-ratikka ei aja Ruskeasuolle

No johan iski kyrsimisvaiheen sitten kerralla päälle! Olin matkalla keskustaan hammaslääkärille. Ponkaisin kohti Tilkan pysäkkiä. Mitä ihmettä? Muutama ihminen tuli pois pysäkiltä.  Sherlock Holmes-tyyppisellä päättelyllä arvelin jotain olevan vialla. Mutta mitä? Sen täytyi liittyä liikennöintiin. Ja niinhän lopulta havaitsin haukankatseellani, että pysäkki oli pois käytöstä. Pysäkin kattokyltti oli peitetty punaisella vaatteella.

Vaikka hammaslääkäri matkani kohteena olisi ollut loistava syy palata kotiin ja välttyä kiduttavalta kokemukselta, päätin siirtyä läheiselle bussipysäkille. Edelleen Holmes-taktiikkaa soveltaen nousin ensimmäiseen bussiin, jonka keula osoitti kohti keskustaa. Päätelmäni oli oikea! Päädyin Kampin linja-autokellariin. Sieltä jatkoin matkaani kohti Oralin Erottajan toimipistettä. Jalat etenivät nopeasti mielen yrittäessä jarruttaa menoa. Mutta perille pääsin ajoissa mieli tyyntyneenä ja selkä märkänä. Hiki otsalle kihosi vastaanottohuoneessa. Mutta mikä tärkeintä, hengissä ollaan!

Tsekkasin netistä 10-ratikan tilanteen ja jos en väärin tulkinnut niin kiskot ovat päviän remontissa ja ratikka kulkee ainoastaan Kuusitielle saakka.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti