/>/> VANHUS STADISSA: Ne vaihtoi sen sitten 2014:ksi ja pöhköt kiusas pienimpiä!

keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Ne vaihtoi sen sitten 2014:ksi ja pöhköt kiusas pienimpiä!

Niinhän siinä kävi, että 2013 jäi taakse ja taisi olla monellakin tapaa uskotulla tavalla tuo 13 epäonnen tai ainakin huonon onnen vuosi! Se vaan talous takkuili ympäriinsä pitkin maailman kassalaatikoita, terveyden kanssa oli niin sun näin, pöpöjä lenteli ympäriinsä ja tartutti ihmisiin tauteja, maat järisteli, ihmiset telo toisiaan, veneitä upposi, kansalaisia kaapattiin, monenlaista vilunkia tehtiin jne. Kyllä ei mennyt oikeastaan ollenkaan hyvin! Oma vanha selkäkin teki tepposet ja meni rikki, pakotti paikkoja ja lenkkimakkaran syöntiäkin rajoitti kotihengetär. Uskotteko, että kyllä kyrsi?

No arvaatteko mitä nuo yhdet rutjakkeet sitten taas tekivät? Koko eilisillan ja nytkin pitkin yötä paukuttavat pommejaan niin, että niin vanhuksella kuin viattomilla luontokappaleilla on huonot housussa tai kinnerjänteillään ja hätä päällä! Se poksahtelee, paukkuu ja välähtelee joka suunnalla. Siinä on kotieläin ihmeessään oli sitten julma hauva tai söpöinen kissimirri. Ei tunne eläimen järki tuota paukahduksen syytä vaan ahdistuu ja saattaa pahimmillaan sairastua vakavaankin henkitautiin. Ei auta masennuspillerit eikä mikään muukaan pientä ystävää! Paras ystäväni Jamie on pieni ja söpö karvaturri hauveli. Ei pysty Jamielle kukaan selvittämään, että se on vaan typerä ihmiseläin kun muka nautinnokseen paukuttelee. Ei auta siihen keksi eikä nakki kun hätä tulee paukuista.

Kyllä pitäisi seuraavaan vuodenvaihteeseen kehittää paukkutehtailijan semmoiset paukut, että ei poksausta ole ollenkaan ja värit välkkyisivät vasta sadan metrin korkeudella! Kyllä sitten voisin yhden värinipun lähettää minäkin Jamien kanssa taivaalle. Ja yhdessä ihailtaisiin värejä ja minä rapsuttaisin kaveriani niskasta. Ja sen päälle syötäisiin paketti keksejä sano Jamien emäntä mitä hyvänsä. Kyllä olisi paukkutehtailija silloin yhden Noobelin ansiomerkin ansainnut vaikka koivun- tahi tammenlehvin!

Mutta nyt vaan toivoa sopii kaiken kansan, että 2014 olisi parempi kuin tuo epäonnen 13! Siihen paremmuuteen pitäisi porukoiden yhdessä panostaa ja lopettaa vaikeroiminen ja panna huulet törrölleen ja puhaltaa siihen yhteiseen hiileen. Josko iso hiili raahattaisiin vaikka Eduskuntatalon eteen niin mentäis kaikki sinne puhaltamaan. Otettais kaikki vastarannan kiisketkin mukaan ja eikun huulet törrölleen ja puhallusta kohti hehkua! Puhallettas posket kipeiksi taloudet kuntoon, kaikille terveyttä, onnea ja rakkautta sekä kaikkea muutakin hyvää!

ELI KAIKILLE HIILEEN PUHALTAJILLE HYVÄÄ, ONNEKASTA JA MENESTYKSEKÄSTÄ VUOTTA 2014!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti