/>/> VANHUS STADISSA: Hitto kun liikunta ottaa lujille!

sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Hitto kun liikunta ottaa lujille!

Olen yrittänyt kohentaa kuntoani säännöllisellä liikunnalla. Mutta kun istuminen, seisominen ja makaaminen tekevät kipeää! Yritä siinä sitten hoitaa kuntoa ja samalla väistellä särkyjä!

Ainoa homma, jolloin ei särje paikkoja, on pyöräily. Mutta kuka jaksaa pyöräillä 24/7? Ja jos pyöräilet, niin sitten taas särkee jälkeenpäin vielä vähän enemmän selkää ja jalkoja. Sitä on jatkuvassa kierteessä eikä kunto kohoa nimeksikään.

Viime viikolla pyöräilin joka päivä keskustaan ja takaisin. Ja siellä kävelyt päälle. Parina päivänä oli huono keli joten ajoin kuntopyörällä melkein tuplalenkit. Sitten olikin pari päivää kävely semmoista tökittämistä. Liekö se sitä katkokävelyä vaikka ei ole katkolla tarvinnut ollakaan?

Onneksi lähipiiri pakotti hankkimaan tuolin, jossa istuessa selkä on juuri sopivassa asennossa ja ranka pääsee lepäämään. Ainoa ongelma siinä on se ettei siitä malttaisi nousta pois.
.
Saappaathan nähdä mikä se on kunto liikkumiseen talven jälkeen? Jos nyt yleensä talvi-talvea tulee, mutta oli lumen määrä mitä hyvänsä niin kyllä nuo talvikuukausien kelit kuitenkin aina ulkona liikkumista hieman haittaavat! Mutta yritettävä on sillä eteenpäin elävän mieli niin kauan kuin henki pihisee ja tossu heilahtaa!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti