/>/> VANHUS STADISSA: Kyllä olin Palmialle tuohduksissani!

torstai 9. tammikuuta 2014

Kyllä olin Palmialle tuohduksissani!

Se eilen otti sitten anonyymi yhteyttä kommentillaan Palmian hintakirjoitukseeni! Ja olihan siinä aihettakin, mutta kun ei kertonut todellista laitaa eli reunaa. Mikä se oli se perimmäinen syy tuommoiselle 7,25%:n nousulle? Se kun on eläkevanhuksen kukkarossa oikeata rahaa! Siinä joutuupi soppalautasta varten keräämään päivittäin nyt paljon enemmän pulloja kuin viime vuonna. Ei meinaa pyörän takateline enää riittää lautaselliseen!

Muuten Palmian kokki tekee aina herkkuruokia ja siitähän ei kirjoituksessani ollutkaan moitteita osoitettu. Se on nimittäin äärettömän maittavaa, ravitsevaa ja ystävällistä se syötäväksi tarjottu lista tarjonnasta. Se ystävällisyys tulee tietenkin salissa pyörivästä henkilökunnasta. Kun niilläkin on se tapa, että jutellaan ja hymyillään aina! Aivan kuin terkkarissakin! Se on mukavaa se!

Olihan muuan päivä erikoisen hyvää soppaa! Vanhaan ikääni ehdittyäni olen saanut syödä monenmoista lohisoppaa. Sitä olen syönyt saaristossa, Lapin jokien varrella, eri kantilla maailmaa huippukeittiöissäkin. Tässä vuoden vaihteen jälkeen kohtasin parhaan keiton mitä ikinä. Sitä tarjottiin Kampin Palvelukeskuksen ravintolassa. Kuuntelin puheita ympärillä olevissa pöydissä ja samanlaisia kommentteja kuului joka puolelta. Jos ruoka on ollut palvelukeskuksessa aina erinomaista, niin nyt se oli senkin yli ja reilusti! Älyttömän hyvää!!!


Eli tähän lopuksi kyllä rohkenen korjailla juttujani sen verran, että kiitän runsain sydämin ja pyöristyvin vatsoin Palmian kokkien taitavuutta ja herkkuruokia! Mutta sen, kun pisti hintaa nokkiin, sietäköön miettiä tekosiaan ja kärsiköön vaikkapa kymmenminuuttisen sietämättömästä selänkutinasta, jota kenenkään muun ei pidä mennä raapimaan! Se on rangaistuksena oivallinen kun se on niin perin ikävä vaiva ja ilmestyy toisinaan jostain eikä siihen oikein auta mikään. 

Terkkuja joka tapauksessa Palmialle ja erityisesti oivallisille kokeille! Hyvää on soppa aina!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti