/>/> VANHUS STADISSA: Hymytyttöjen pesäke Laakson terkkarissa

keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Hymytyttöjen pesäke Laakson terkkarissa

Kyllä on omituinen paikka tuo Laakson terveyskeskus! Senhän pitäisi olla kunnallisena paikkana synkkä ja iloton hoitopaikka ja avunhakupaikka. Mutta kun ei vaan ole!

Olen antanut itseni ymmärtää, että kaikki sinne palkatut naishenkilöt on varmaan saaneet koulussa joka vuosi Hymytyttö-patsaan. Ei kyllä muuten ole mitenkään ihmisen mahdollista olla aina noin ystävällisellä ja hymyilevällä kasvolla liikenteessä eikä ainakaan työpaikallaan. Niin ja puhutella raihnaista puhelimessakin ystävällisesti ja jaksaen. Kun sinne vääntäytyy jos minkälaisia meikäläisiä hapannaamoineen ja voivotteluineen, niin he kun vaan jaksavat hymyillen kysellä ongelmat ja jakaa neuvonsa. Eihän semmoinen voi olla ohjeitten ja sääntöjen mukaista! Mihin maailma ja raihnainen vanhus joutuukaan tuommoisen pelin edessä?

Tuommoinen ystävällisyys on siksikin vaarallista puuhaa että siinä saattaa vaivainen vanhus parantua aivan käsiin ja unohtaa mistä sitä tällä viikolla pitikään valittaa. Voi unohtua jopa särkylääkereseptin uusiminen ja se se vasta vaarallista peliä on. Ja kauniitten hymyjen katsominen on etenkin vanhusmieshenkilölle äärimmäisen vaarallista puuhaa kun saattaa innostua aivan mahdottomasti. Onneksi ikä on hoitanut sen ettei enää muista mihin sitä pitikään innostua!

Kyllä tekisi mieleni huomauttaa tuommoisesta käytöksestä, mutta kun se unohtuu kun menee sen terkkarin naishenkilön pakeille oli se kuka heistä hyvänsä! Tekisi aivan mieleni mennä istumaan sinne aamusta iltaan kun se särkykin hellittää siellä käydessä kun saa pelkästään katsella hymyjä! Kyllä ei tuommoinen kuitenkaan kyrsi ja se on hyvä juttu se!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti