/>/> VANHUS STADISSA: Valittaminen kannattaa! Vai?

torstai 10. maaliskuuta 2016

Valittaminen kannattaa! Vai?

Kyllä olin joskus valittamista vastaan! En tykännyt jos joku valitti asioista tai tavaroista. Ehkä siihen vaikutti sekin, että työskentelin palveluammatissa viimeiset työelämän aktiivivuoteni. Onnekseni en joutunut monesti työssäni kuulemaan tuon sortin vuodatuksia!

Ehkä tarkkaavaisimmat lukijani havaitsivat vuodatukseni joitakin aikoja sitten koskien jatkuvaa vedentuloa taivaalta. No sepäs muuttuikin pariksi päiväksi hieman kiinteämpään muotoon lumeksi ja rännäksi. En ollut siihenkään tyytyväinen! Ja menihän se lopulta perille! Saatiin valoa!

Ainakin stadilaiset ovat panneet merkille jo muutamina päivinä hetken kestäneen loistavan auringonpaisteen! Kyllä tajusi säänhaltija paatokseni ja hoiti säähän korjauksen! Eli kyllä valittaminen kannatti!

Mutta valitanko ravintolassa tai kaupassa? No tietenkään en! Mitä ne ajattelisi jos minä menisin valittamaan? Ei suomalainen valita mistään! Suomalainen pui nyrkkiään taskussa ja jupisee kotona kirosanoin höystäen niin, että vaimoväki hermostuu tyystin. Ei ole hyvä sekään, mutta eipähän ainakaan ulkopuolinen huono palvelushenkilö pahastu! Saattaisi vielä vaikka oppia palvelemaan hyvin tai valmistamaan annokset kunnolla!

Eli on tarkkaa missä valittaa ja mitä ajatellaan valittajasta! Eikä pahoiteta kenenkään mieltä! Vai?

...tanan valittaja! Kyllä minä Sinulle ...!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti