/>/> VANHUS STADISSA: Oliko liikkeellä trulli vai Viemerö?

sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Oliko liikkeellä trulli vai Viemerö?

Jo vain sain taas hämmästyksen aihetta! Olin vastenmielisellä, mutta mielenkiintoisella liikuntamatkalla, kun näin omituisen jutun. Vastenmielisellä sen takia, kun liikunta on sohvaperunalle rankkaa ja hikistä hommaa! Mielenkiintoisella kun kävin autonäyttelyssä, mutta siitä juttua hieman tuonnempana.

Kertokoon kuva tai kuvat Ruskeasuon tallien aitauksilta asiasta tarkemmin!

Pollet temuavat aitauksissaan ja syövät aitaa perinteisellä tavalla. Ei tässä vielä mitään!
Aitaukset Ruskeasuolla ovat isot, eikä siinäkään vielä mitään!


Mutta mitäpä sanotte tästä?

Heräsikö Teillekin epäilys? Olisiko Viemerö tai Kruunukaluste tarvinnut uusiin nojatuoleihiin puuttuvat nahkapalaset? Vai olivatko liikkeellä pääsiäisnoidat eli trullit?

Oli näet pollen kupeesta leikattu tilkut ikävän näppärällä tavalla. Kunhan ei polle nyt vaan palelisi koleassa kevätsäässä ilman loimea!

Mutta onpahan ruma teko, oli tekijänä kuka tahansa!


2 kommenttia:

  1. Kyllähän tuo selvästi aiheutuu pääkaupunkiseudun ilmansaasteista, ei kai vanhuskin vaan pöräyttele auton peräpäästä asiaan liittyvää. Toisaalta tuo on kätevä luukku hevosen kyljessä jos on vaikka vetoketjulla varustettu, siitä vain kurkataan sisään jos pollella on vaivoja.....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä en voi kieltää osuuttani saatepuuhiin, mutta yritän hillitä sitä liikkumalla pediatrisin keinoin. Mutta olisi luukku polleen pitänyt tehdä lasista, niin ei tarvitsisi edes joka kerran aukaista vaivojen takia! Ei olisi polle ehkä pitänyt!

      Poista