/>/> VANHUS STADISSA: Kuka säätää kivun?

perjantai 30. lokakuuta 2015

Kuka säätää kivun?

Onko kukaan Teistä ajatellut kivun säätöä? Ja tarkoitan erityisesti kipua ikäkausien vaihtuessa. Onko olemassa eri säädöt aina 5 vuoden välein? Kun tauluun napsahtaa viidellä jaollinen ikä, niin heti muuttuu ja pääosin kivut lisääntyvät. Eri 5-luvuilla vahvistuvat hieman eri kivut.

Omalla kohdallani sattui kun pitkästä aikaa täyttyi 5-luku, että samana aamuna oli uudet kivut ja naksauksen aste oli taas kovempi. Niin siis kipuasteikon naksauksen. Kun olen syntynyt aamulla klo 4:n tienoissa, niin nyt alkoi kello 4 aamulla hitonmoinen pääkipu ja selkäsärky. Onko semmoinen laitaa ollenkaan, että ihan ilman syytä? Ja nukuin kaikessa rauhassa viattoman unta. Ja siitä huolimatta järjesti säätäjä lisää tuskaa ja vaivaa.

Täytyy olla olemassa joku katkaisimen säätäjä-kääntäjä, jolla on puhelimessaan hälytys milloin pitää panna naksaus vaivoja lisää. Nyt se hänellä hälytti aamulla klo 4, että se Vanhus Stadissa tuli taas viitosen vanhemmaksi, pannaanpa taas pykälä lisää. Ja naksautti säätöpyörää yhden pykälän lisää!

Eikö näissä asioissa saa mitään bonuksia? Toimiiko se väärinpäin kun käy paljon lääkärillä ja leikkauksissa? Nekö vähentääkin aina bonuksia? Kaupoissahan se toimii toisinpäin! Kun ostat ja käytät paljon, saat aina enemmän hyvää eli bonuksia.

Onkohan tuo elämässä väärinpäin? Voisikohan tuosta valittaa mihinkään tai käydä ainakin neuvottelemassa uudet bonusehdot? En tykkää tämmöisestä ollenkaan! Taidan luovuttaa HYKSin kanta-asiakaskortin pois.

Yritetään vääntää hymyä naamalle kun tavataan! Terveyskeskuksessa!



Kiinasta kuvia lisää!                                                                                                vanhusreissussa.blogspot.fi



2 kommenttia:

  1. Voi Vanhus - myöhäisät syntymäpäiväonnittelut kuitenkin! Jospa jotain hyvää bonusta napsahtaisi viiveellä.

    VastaaPoista