/>/> VANHUS STADISSA: Kyllä taas tänään kauhistutti, sieppasi ja otti hermoon!

lauantai 10. lokakuuta 2015

Kyllä taas tänään kauhistutti, sieppasi ja otti hermoon!

Kyllä meinasi taas mennä hermo kauniin, aurinkoisen syyspäivän aikana! Eikä olisi jaksanut kiivailla kun ei aurinkoa ole ollut liiemmälti tarjolla tänä vuonna. On ollut vaan ei nyt itkua, mutta enimmäkseen hampaankiristystä, selkäsärkyä ja huonoa keliä. Ja ne puolukatkin jäi poimimatta! Oloa ei ole helpottanut edes vahvana jylläävä flunssakaan. Syyt hermoiluun olivat poikkeuksellisen vakavia.

Päivän uutisannin aloitti heti kouluampumiset. Ei nuo Ameriikan asehommat tule näköjään kuosiin. Pahenee vaan! Siellä saa riehua aseen kanssa ilman estettä ja aiheuttaa viattomille hengenmeno. Kyllä on pantava pyssyt säkkiin ja upotettava isoon veteen. Jos asekannatusjärjestö naputtaa vastaan, niin menkööt ammuskelemaan erämaahan yksikseen, mutta älköön tuoko tussareita ihmisten ilmoille. Päivän mittaan analysoitiin Lähi-Idän pommituksia kun yksi pommittaa yhtä ja toinen toista. Myöhemmin kerrottiin Turkin järkyttävistä pommi-iskuista. Eikö maailmassa ole enää yhtään järkeä! Hirvittäväksi on maailma mennyt!

Päivän aikana sitten politikoitiin monien tahojen toimesta. Kellä nousee ja kellä laskee, siis kannatus. Eikä maan asioista tule sen valmiimpaa! Se tuo parlamentarismihan ei anna mahdollisuutta yksimielisyyteen kun siihen kuuluu olla vastaan aina kun toinen sanoo jotain. Ja talous vaan kurjistuu!

Kansaa edustetaan tai itseä vaan ja ammattiporukoita puolustetaan tai pikkuporukkaa vaan ja tuloja nostetaan tai ainakin etuja lisätään ja hintoja halpuutetaan tai kalliinnutetaan ja kouluja lopetetaan tai homeutetaan ja puolustetaan julkisia tai yksityisiä ja junilla ajaa VR tai bussiyhtiö ja turvaa haetaan tai ei haetakaan ja turvaa annetaan tai ei annetakaan ja humausaineita laitetaan tynnyriin tai kannon alle ja Ulvilan jutussa tuomitaan viikottain tai ei tuomita ja autopäästöjä huijataan tai ajetaan sähköautolla ilman päästöjä ja tiet on liukkaita tai sitten ei ja lottokuponkeja täytellään eikä sieltäkään tule koskaan yhtään mitään. Se, se vasta ikävää on!

Lotonkin päävoitto meni niin pieneksi ettei sitäkään enää viitsi yrittää. Kyllä pitää kokeilla Euroshopperia eikun sitä euron jackpottia ja viikingin juttua kun niissä on paljon enemmän rahaa tarjolla. Sitä kun ihmisen kannattaa isoa pyytää vaikka ei saisikaan! Veikkaus pommittaa joka viikko emaililla, että ota osaa kilpailuun ja voita milloin lippuja ja milloin lappuja tai veitsisarjoja tai jotain muuta. Saisivat jakaa vaikka pieniäkin voittoja niin tulisi ihmiselle edes lämmin mieli joskus!

Pitäisiköhän valtion täyttää Veikkauksen kuponkeja muutamalla sadalla miljoonalla, että saataisiin Suomelle rahaa? Luulisi tulevan päävoitto ja useampikin kun tarpeeksi laittaa kuponkeja likoon! Kun ei hallitus, poliitikot, ammattiyhdistyneet eikä kukaan muukaan tunnu tajuavan, että Suomella on huonot housussa. Kun nyt pitäisi yhdessä päättää tehdä toimenpiteitä ja ratkaisuja.

Jos olisi Niilo Tarvajärvi vielä puikoissa, niin kyllä pantaisiin kansalaiskeräys pystyyn ja hommattaisiin Suomelle kunnon rahakasa tai muu merkittävä hyödykekasa! Ei kuitenkaan poliisiautoja kun poliisejakin vaan vähennetään jatkuvasti. Ja Tarvan kanssa kaikki puhaltaisivat yhteen hiileen niin, että viikset ja otsatukka kärähtäisivät, mutta ei se haittaisi kun olisi yhteinen asia ja etu kysymyksessä.


Laitan mielialan kohentamiseksi mukaan Kiinan kuvan, kun siellä oli niin aurinkoista ja lämmintäkin.


Shanghai
Ja ruokahan rauhoittaa aina!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti