/>/> VANHUS STADISSA: Taas tuli satikutia!

lauantai 24. lokakuuta 2015

Taas tuli satikutia!

Ei ole helppoa hiljaisen vanhuksen elämä! Se tuli taas monen sortin moitetta ja lunta tupaan ja jäitä porstuaan.

Lähisukulainen moitti kun ei blogiin ilmesty kirjoituksia. No ei ilmesty ei, kun pitää kirjoittaa sinne ja vaikka minne! Kyllä alkaa olla jo nahka vähissä ja melkein luu paistaa oikean käden etusormessa kun pitää kirjoittaa niin paljon. Siinä sivussa kun koneesta katoaa välillä nettiyhteys niin meinaa katkoa yhteyden lisäksi hermoakin.

Ei jaksa pitkään rauhallinenkaan mies aina avata yhteyksiä. Olo on kohta kuin valtakunnansovittelijalla kun yrittää avata yhteyksiä liittojen välillä. Ei ole hälläkään helppoa kun ei tiedä muuta vikaa olevan kuin, että ihminen ei ole aivan viisas. Vastaan pitää vaan aina panna periaatteessa. Niinkuin Elisan nettiyhteyksissäkin. Bitin pitäisi lentää 50 nopeudella, mutta hädin tuskin lentää 16-18 nopeutta. Kuka huijaa ketä? Työnantaja työntekijää vai Elisa netinkäyttäjää?

Nyt kyrsii niin paljon etten jaksa valittaa enempää! Politiikasta ja maailman tilanteista olisi paljonkin asiaa, mutta etusormea särkee. Menenpä hakemaan siihen Compeed-laastarin niin saan vähän taas ihoa pintaan.


                                 Ja Kiinan kuvilla jatketaan!                                    Se on lisää siellä vanhusreissussa.blogspot.fi



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti