/>/> VANHUS STADISSA: Nyt minä keksin ...?

keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Nyt minä keksin ...?

Kyllä ei ala helpottamaan vieläkään! Apteekkarikin on aivan epätoivoinen kun minä syön sen kaikki lääkkeet. Valittaa muka, että niitä pitäisi riittää muillekin! Mutta en minä voi siihen ottaa kantaa kun kaikki aikani menee niistämiseen ja yskimiseen.

Olen tässä sairauden heikentämänä havainnut yhden markkinaraon, eikä se liity mitenkään reissussa kohtaamaani vatsatautiin. Nyt on kyseessä veri ja nenä ja tarkemmin nenän jompikumpi sierain. Siihen olisi jonkun saniteetti- tai terveystarvikealan ihmisen syytä keksiä työkalu. Lvi-ihminenkin saattaisi olla kykenevä keksimään kun nekin on erikoistuneet vuotaviin reikiin. Kyllä sitä naisille on kehitetty monenlaista lappua, siivillä ja ilman sekä ohutta ja paksua, vastaavan nesteen valumiin. Mutta kun kukaan ei ole kehittänyt sukupuolineutraaliin tarpeeseen nenän verenvuodon estotulppaa.

Olisi taas Pelle Pelottomalle hommia! Olen kokeillut milloin talouspyyhkeestä, milloin vessapaperista, milloin pumpulista (ja sitä kun ei koskaan löydy kun purske on kovimmillaan) tehtyjä tuppoja. Se joko pitää tai ei! Kun tunkee rullallisen talouspaperia sieraimeen, katsoo naapuri parvekkeeltaan, että nyt sillä on iso paise naamassa ja ihokin on niin kelmeä.

Mutta kun olisi taskusta pienestä rasiasta otettavissa oikean kokoinen tulppa, olisi nenäveren kanssa paljon helpompaa, Ja siistimpää erityisesti! Myynnissä voisi olla rasioissa nenätulppia ja kokovalikoima olisi S, L, XL ja Klyyvari. Klyyvari-kokoisen imukyky pitäisi sitten ollakin superluokkaa ja mukana pitäisi olla lattiarätti veren poispyyhkimiseksi. Ei semmoista tulppaa kuitenkaan saisi paikoilleen riittävän nopeasti etteikö se ruiskisi verta lähiympäristöön.

Mikähän se olikaan patenttitoimiston puhelinnumero? Täytyy ehkä ottaa talouspyyherulla pois nenästä soiton ajaksi.

Yskitään sivulle kun tavataan!




Ohessa taas pari kuvaa Kiinasta. 

Alakuvassa poliisin katupalvelupiste, joita oli kohtalaisen runsaasti eripuolilla vilkkaimpia alueita.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti