/>/> VANHUS STADISSA: Pieni välipostaus blogistani

perjantai 26. lokakuuta 2018

Pieni välipostaus blogistani

Meinasin viime talvena siirtää blogini Wordpressiin, mutta kun havaitsin sen maksulliseksi alustaksi, päätin jatkaa Bloggerissa. Bloggerin ongelmana on vaan se, että se on jäykkä. Esimerkiksi kuvien liittäminen iPadilta on ollut hankalaa ellei jopa mahdotonta. Siksi monet postaukseni ovat sisältäneet pelkkää tekstiä. Nyt tuo ongelma lienee korjattu. Sitä todistaa kuva tämän postaukseni lopussa.

Tuo edellä kirjoittamani ei ollut kuitenkaan tämän postaukseni perusajatus, vaan se oli blogini teema. Kun aloin perustamaan blogia Wordpressiin, kysyttiin blogini teemaa. Onko se matkailua, elämäntapaa, harrastuksia tai jotain muuta hienoa vastaavaa? No kun ei ole, niin en osannut vastata.

Vaihtoehdoissa ei ollut kirjoittamisangstin purkamista, sekalaisia juttuja tai pään sisältä tulevia vuodatuksia. Arvaatte, etten osannut laittaa ruksia mihinkään aiheruutuun. Päätin siis jatkaa Bloggerissa sekalaisia vuodatuksiani. Harmi, sillä Wordpressissä olisi mahdollista muokata blogia  paljon monipuolisemmaksi ja näyttävämmäksi.

Sekalaisen vuodatuksen kirjoittaminen blogiin on minulla kuin puheripuli. Välillä sitä tulee ja välillä ei. Toisinaan putkahtaa mieleen jokin aihe, josta irtoaa kirjoitettavaa. Joskus ei löydy eikä synny mitään. Välillä kirjoittaminen on kuin pingispallon tunkeminen puutarhaletkuun. Ei mene ja jos menee, pallo särkyy. Siis jutusta tulee pelkkää huttua (nykysanonta, ehkä?).

No näillä kuitenkin mennään. Te sitkeät sissit, jotka viitsitte lukea vuodatuksiani, lämmin kiitos teille! Yritän jatkossakin tuottaa postauksia, joissa olisi edes jotain mielenkiintoista.

PS. Näinä päivinä se saattaa alkaa! Talvi nimittäin. Kannattaa vaihtaa autoon talvirenkaat mitä pikimmin ja katsella villahousut esille. Kun aamulla silmät avatessa maa on valkoinen, on em. jutuille tarvetta. Mukavaa talven odotusta!

Olen kirjoittanut reiästä käsivarressani. Tässä nähtävissä syntipukit. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti