/>/> VANHUS STADISSA: Matka Alpeille - osa 7, Red Bull ja Hangar 7

perjantai 4. marraskuuta 2016

Matka Alpeille - osa 7, Red Bull ja Hangar 7

Oli se vaan tuuria, että hokasimme matkaoppaassa maininnan Red Bull-yhtiön näyttelytilasta, Hangar 7:stä. Se ei näin poikaretkeilijöille ollutkaan mikään turha kohde! Useimmat tietävät, että RedBull on energiajuomamerkki, mutta formuloista kiinostuneet tietävät sen olevan myös hyvin menestyvä Formula 1-talli. Niinpä suuntasimme Volvon navigaattorin johdattamana Salzburgin lentoaseman kiitoradan reunalla sijaitsevalle hangaarille.

Olimme aamuvarhaisella liikkeellä, joten saimme auton mainiosti lähelle sisäänkäyntiä ja pääsimme vaivattomasti näyttelyhalliin. Pääsymaksua ei peritty, sillä olihan paikka paljolti menekinedistämiseen perustettu. Kierrellessämme näyttelyä alkoi paikka täyttyä erilaisista ryhmistä, joista enemmistö selvästi edusti energiajuomien suurkuluttajakuntaa eli koululaisia.

Hangaariin oli koottu melkoinen valikoima erilaisia kulkupelejä, joissa kaikissa loisti ensimmäisenä Red Bull-logot. Hallissa oli maastoautoja, formuloita, tulevaisuuden ajopelejä, lentokoneita ja helikoptereita ja vaikka mitä. Siinä oli vain huuli pyöreänä katseltava kaikkea ihmeellistä mitä maailmalla on tarjottavana pienelle pohjoisen pojalle.

Tässä hieman kuvia Hangar 7:stä. Usean ajoneuvon kohdalla taulussa luki omien suomalaisten formula 1-tähtien nimiä.



Hangar 7








...  jatkuu ...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti