/>/> VANHUS STADISSA: Se on kakkajuttu nyt!

maanantai 1. elokuuta 2016

Se on kakkajuttu nyt!

Sen ei ihmisen kannata lukea tätä juttua, jos on hinkuisa luontoihminen tai on ulostepahoinvoivan herkkä! Aion nimittäin puhua otsikon aiheesta rumasti!

Se on pitkäkaulainen kakkakottarainen pesiytynyt meidänkin nurkille. Hän kavereineen kävellä tepastelee kaula pystyssä ja omistajan elkein kauniilla nurmikolla lähipuistikossa. Siinä ohessä nokkii kärsällään maasta muka jotain naposteltavaa. On vaan kottaraisella peräpäässään ongelmia kun tiputtelee sieltä pötköjään, jotka ovat pikkurillin kokoa, pitkin kaunista nurmikkoa ja kulkutieväylää. Olisi koko pitkäkaulajoukolla syytä käydä yleisessä ympäristönsuojelu-tapakasvatus-roskaamis-BajaMaja-koulutuksessa!

Se saattaapi pieni ihmisentaimi herkästi napata tuommoisen maassa lojuvan pötkön huulilleen ja puraista herkullisen hedelmäkarkin näköistä nappulaa. Se ei paljon puutu etteikö joudu äiti tai läsnäoleva aikuistaho hankkimaan lääkinnällistä apua taaperolleen. Se ei ole semmoinen nellatauti kiva, eikä etenkään vaahtosammutinta pienemmälle ihmistaimelle. Sitä on salmoa ja muutakin nellaa syytä muutenkin aina väistellä.

Ja sitten mitä tykkää kengänpohja noista pötköistä? Ei ole hyvä jos kotieteisen matolla on kohta iltakävelyn jälkeen enemmän pötköainetta kuin konsanaan puistomaassa. Tuleepi sanomista ja muutenkin turhaa puhdistustyötä! Ja saattaapi tauti hiipiä sitä kautten kotitalouteen!

Ei ole tuommoinen kakka kiva! Ei taaperolle, eikä seniorille, saati siltä väliltä olevalle puistossa kulkijalle! Kyllä pitää nyt yleisen luontosuojeluihmisen lopultakin ryhtyä suojelemaan itse ihmistä ja jättää tuommoiset tuhoeläimet vähemmälle, jos ei perin pois ohjattaviksi!

Kerätään nuo kakkakaulakottaraiset isoon verkkoon ja säkkiin ja köyrätään vaikka Pohjoisnavalle! Tahi minne vaan muualle meidän kirkonkylältä ja puistomailta. En kaipaa!

Paheksun syvästi tuota kakkatouhua!

Kakkakottaraiset tepastelevat ja sottaavat härskeinä valloittamallaan piknik-kentällä

Tautilähdenappulat työssään levittämässä nelloja nurtsilla

Ja siinä kakkapulut nokkivat muina kottaraisina herkkuja

Vaan varpunen se on siisti ja kiltti lintu ja pikkuisen siementen perään!

2 kommenttia:

  1. Kyllä eivät ole scheissefögelit kivoja edes pastillin vertaa. Sietäisi jysäyttää aimo osa, niin että höyhenet pöllyäisivät. Ei vain taida käydä niin. Veikkaan, että meidät ihmiset siirretään kohta pois erään puolueen toimesta, jotta saavat fögelit olla rauhassa ja ähkiä ja puhkia sontanokareitaan joka paikkaan.

    VastaaPoista
  2. Iso tipi, paljon sontaa! Elämän perusjuttuja. Luonto jyrää meitin!

    VastaaPoista