/>/> VANHUS STADISSA: Olympian valvomista tiedossa!

lauantai 6. elokuuta 2016

Olympian valvomista tiedossa!

Nyt se sitten taas polkaistiin käyntiin! Ai mikäkö? No olympialaiset tietenkin! Niiltä ei saa sen siunaaman rauhaa tulevien parin viikon aikana. Kaikki tietokanavat tunkee aisteihimme milloin riemua, milloin surua.

Parhaani tein, mutta se ei tällä kertaa riittänyt! Osallistumisesta seuraaviin kisoihin en osaa vielä sanoa mitään! En tiedä mikä meni vikaan! Tämä oli itsellekin kova pettymys! Taidan lopettaa urheilemisen tähän!  Näitä lauseita toistellaan lähiaikoina perin usein.

Meidän täällä kotona viestintää seuratessa ja kiihkoillessa on vaan syytä muistaa, että omat urheilijamme ovat maailman kovimpien kanssa kisailemassa eli he itsekin lukeutuvat maailman kovimpiin. Aina ei voi voittaa, mutta jo pääsy tuonne mukaan kisailemaan on kova juttu ja ennen kaikkea äärettömän kovan työn ja uhrausten takana.

Kyllä on Suomen urheilija olympialaisissa kunnioitettava henkilö! Hattua nostan heille jokaiselle!

Ei sinne pääsisikään meikäläisen tavalla! Siis jos käy joka kahdeksas vuosi pari kertaa lenkillä tai kuntosalilla. Ja sitten väliajat valmistautuu ainoastaan henkisesti kropan kunnossa pitämiseen. Ei kehity taidot sillä tavalla. Ei riitä kantti, eikä pitkäjännitteisyys. Ja epäonnistuu myös tankkaaminen, limsan ja lenkkimakkaran voimin! Sekään ei toimi!

Mutta olisivat kyllä saaneet järjestää nuo kisat ihmisten aikaan! Ei jaksa enää ikävanhus, vaikka aikaakin olisi, kytätä yötä myöten tuota puuhaa. Kyllä pitää urheilu järjestää järkiaikoihin! Jos eivät muuten pysty, niin sitten pitää urheilla sikäläisesti yöllä ja meikäläisesti päivällä. Se on auringonvalossa kivampi katsoa urheilua. Ei aja formula-kuskikaan pitkin yösydäntä ainakaan meidän televisiossa. Rallimiehet on eri juttu kun ne on tottuneet siihen!

Pitäisi viedä kävely-Sari Essayahin viedä sinne olympian komitealle tämmöiset terveiset! Ehtivät vielä korjata aikoja Riossakin kun on vasta eka kisapäivä menossa ja Tokiossa ensi kerralla oltaisiin jo sitten Suomen ajassa heti alkuunsa.

Ja avajaisetkin saisivat pitää lyhyempinä! Ei ikäihminen pysty kahvia keittämään missään välissä kun pitää koko ajan tuijottaa hienoja suhina- ja sähinäjuttuja! Saati käydä nenää puuteroimassa! Jos lähtee television äärestä asioille, menee heti joku hieno juttu ohi! Sitten harmittaa!

Ei se ole urheilu helppoa urheilijalle saati ikäkatsojalle! Mutta menestystä toivotan kaikille Riossa kisaaville suomalaisille naisille ja miehille! Ja kyllähän meille tuleekin mitaleita vaikka mistä lajista! Uskokaa vaan!

Nyt kaikilla peukut pystyyn ja kannustushuutoja suorituksille taloyhtiön hiljaisuussääntöjä noudattaen! Mitalisuoritusten kohdalla saa poiketa talon määräyksistä!

Olympiatulen loimotusta
 


Avajaisten säkenöintiä stadionin ulkopuolella ja sisällä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti