/>/> VANHUS STADISSA: Nykyajassa rassaa...

tiistai 19. heinäkuuta 2022

Nykyajassa rassaa...

Kuka lähetti vanhoja blogipostauksiani? Huomasin uudelleen lähetetyiksi huijauksia koskevan postaukseni viime joulukuulta ja tuoreen heinäkuisen mansikkapostauksen. Niistä tuli ilmoitus sähköpostiini samoin kuin uudesta postauksesta tulee. No, eihän se toisto nyt vaarallista ole ja onhan tuo huijausjuttu edelleen jokapäiväinen riesa, mutta, kun minä en niitä toiseen kertaan lähettänyt. Liekö tuo nyt semmoista kyberhäirintää? 

Laitan tähän vielä kuitenkin osoitteen tuohon postaukseen huijauksista, jos siitä olisi vaikka jollekin pientä vinkintynkää, huijausjuttu (paina tuosta sanasta, niin juttu avautuu). 

Tuommoiset huijariviestien lähettäjät pitäisi laittaa kirkon eteen, lähikaupan oven eteen tai kauppatorille kaakinpuuhun ja lisäksi tervata kunnolleen. 

Ja sitten rassaa ja ihmetyttää...

Miksi pitää tunkea naamaan botoxia? Eikös se ole myrkkykin? Kävin tänään kaupungilla nauttimassa kesästä ja eiköhän kaduilla kulkevilla nuorilla neidoilla ollut naama kuin Aku Ankalla. Ylähuuli liipotti läppänä suojaamassa ilmeisesti alakroppaa sateelta. Kätevämpää olisi varmaan tehdä laajennusta alahuuleen Afrikan heimolaisen tapaan, niin olisi helpompi työnnellä ruokaa siitä läpältä sisään. En ymmärrä tuommoisia turvotuksia!

Toinen ihmetyksen aihe on ihmisten tarve piirrellä ihonsa täyteen kuvia ja kirjoituksia. Paperiteollisuusguru, lähisukulaiseni on vakuuttanut minulle, että kirjoituspaperi ei ole vielä aikoihin loppumassa. Nuoriso ja hieman vanhempikin väki on jostain syystä alkanut kuitenkin piirtelemään pitkin ja poikin kroppaansa pysyviä, normaaleilla ihmisillä paperille kuuluvia kuvia. Tapasin muinoin liki 90-vuotiaan mamman, joka oli työskennellyt työikänsä laivoilla. Hänellä oli käsivarressaan perinteinen merihenkilöiden tatuointi, ankkuri. Se vaan näytti nyt sulaneelta tina-ankkurilta, kun iho oli menettänyt nuoruuden kimmoisuutensa. En ymmärrä tuommoista piirtelyäkään! Tai no saahan joku pikkuruisen sydämenkuvan laittaa, kunhan ei aivan keskelle otsaa laita, mutta kaikki sydänkuvan yli on kyllä omituista. Suosittelen piirustuspaperin käyttämistä! Ja seiniin ei myöskään piirrellä, se on jämpti niin eikä siitä neuvotella!

Kolmas outo juttu ovat nuo sähköpotkulaudat. Eniten ihmetyttää niiden käyttäjien piittaamattomuus, kun laite jätetään milloin mitenkin ja mihinkin, nurin keskelle katua, monen laitteen pinoon, niillä ajetaan kahdestaan, suojavarusteita ei käytetä, pujotellaan ruuhkaisilla jalkakäytävällä ihmisten välissä. Yritetäänhän tuota holtittomuutta suitsia, mutta ei sillä tunnu olevan vaikutusta. En koskaan paljasta, että minäkin käytän noita vehkeitä silloin tällöin, kun kengistäni loppuu voima-aine ja kotiinkin on vielä matkaa.

Kyllä tunnustan tulevani vanhaksi, kun olen alkanut valittaa "kaikesta!. Osansa on varmaan noilla pumppulääkkeilläkin. Eletyt vuodet, monet lääkkeet, kaikkinensa pehmennyt pää, kuumat/kylmät kelit, leikkaussaleihin jääneet sisuskalut, pörssikurssit ja maailman tilanne ovat varmaan osasyynä valitukseeni. 

Älkää te alkako katkeriksi minkään asian suhteen, hyväksykää ja suvaitkaa myös erilaisuutta! 

Pehmennän edellä olevien purkausteni vaikutusta tunnelmakuvalla Helsingistä. 

Oli tuo taivas tumma ja ropsautti hieman vettäkin!



2 kommenttia:

  1. Hahaha ylähuuli läppänä! Saman ilmiön olen pannut merkille samoin kuin tatuoinnit. Kokkiohjelmissa tatuoinnit on erityisen ärsyttäviä, usein suljenkin television moisten kummajaisten takia.
    Aika ja tavat on muuttuneet , tunnustaudun fossiiliksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, että joku muukin ajattelee samalla tavalla! Ihmettelen, että julkisuudessa ei kritisoida noita ollenkaan. Kuitenkaan tuommoinen ei ole luonnollista! 😳 Lämpöä Laura sinulle kesääsi! ☀️
      Tv. Vanhus Stadissa

      Poista