/>/> VANHUS STADISSA: Onko liikunta hyväksi seniorille?

maanantai 23. tammikuuta 2017

Onko liikunta hyväksi seniorille?

Vastaus: on se! Se tuo liikunta kun on hyväksi kaikille. Mutta jos vähän mietit asiaa, niin eipä se paljon hetkauttanut nuorempana. Jos ajatus hetkeksi harhautui liikunnan tärkeyteen, niin miete himmeni lukuisiin selityksiin. Oli sitä nuorempana muutakin tekemistä, kuin riehua tukka märkänä pitkin kenttiä.
Nyt seniorina tuon liikunnan tärkeyden vasta huomaa! Mutta onko liikunnan aloittaminen liian myöhäistä? No ei se ole! Sitä kun on niin montaa lajia tarjolla. Ja kroppa tarvitsee myös monensortin liikuntaa.

Näin myöhäisherännäisenä on tullut liityttyä ryhtiliikkeeseen! Ja nyt se sitten tossu kuluu! Salilla riehutaan raudan kimpussa, asfalttia hinkataan tossun pohjia kuluttaen ja kotipolkupyörä olohuoneen nurkassa saa kyytia Sykkeen, Ketun, Murhamysteerin, Salkkareitten ja monien muitten jännityssarjojen säestäessä vauhtipyörän hurinaa.

Ja tuloksia on jo näkyvissä! Kun nousin vaakalta, laski viisari hetkessä ala-asentoon. Ostoskassikin oli entistä helpompi ja kevyempi kantaa - kauppaan mennessä! Nyt kun vain jaksaisi riehua kunnon perässä vielä tuommoiset 120 vuotta, eiköhän ala tulokset näkyä ja paino tippua.

Muista Sinäkin liikkua! Ainakin hakea itse purtavasi jääkaapilta mainoskatkon aikana!

Talvinen Espa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti