/>/> VANHUS STADISSA: HSL ja uusi matkakortinlukija

maanantai 9. tammikuuta 2017

HSL ja uusi matkakortinlukija

Kyllä taas harmittaa ja syömmelle oikein käy! Että pitikin jonkun kutaleen mennä suunnittelemaan ja vaihtamaan meidän 10-raitsikan matkakorttilaite!

Se vanha oli niin kätevä vempele, kun sai yhdellä painalluksella maksettua matkan. Kun vaan piti korttia laitteen keskellä ja painoi samalla numeronappia, matka oli maksettu silmänräpäyksessä.

No entäs nyt uudella systeemillä? Sohi ensin laitteessa raitsikan kuvaa, sitten paina OK ja sen jälkeen näytä korttisi laitteen alareunaan. Onko tuommoinen sohiminen nykyaikana edes laitaa?

Käsi pystyyn jokainen joka tykkäsi YHDEN NÄYTTÖPAINALLUKSEN vanhasta laitteesta! Ja ne, jotka eivät nostaneet kättään, olette ilmeisesti enemmän haitarinsoittoihmisiä eli KAHDEN PAINALLUKSEN JA NÄYTÄ KORTTIA-ihmisiä. Sitä vaan pitää saada painella monia nappeja haitari-ihmisen.

Ei sitä jaksa enää meikäseniori opiskella ja painella turhia nappeja pitkin matkareittiä, kun muutenkin on aikaa jäljellä vähän, porukkaa hiostaa selän takana, käsi vapisee, kortti tippuu ilman nappejakin ja kiire on kotiin kahville.

En tykkää ollenkaan tämmöisestä moninappipelistä! En!!! Olisiko seniorin lopulta saatava vapaat matkat ilman nappeja? Minä vaan kysyn!

Ravintola Kappeli tammikuun illassa on se positiivinen osio tässä jutussa.




Tässä ne sitten ovat!

Vasemmalla se, jota osaan käyttää helposti ja nopeasti.

Oikealla se uusi, jota en taida oppia käyttämään koskaan ripeästi ja jonoa pukkaa aina selän taakse kun on niin hidas. Laite ja seniori!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti