/>/> VANHUS STADISSA: Hämäränäppäilijätkö liikkeellä netissä?

maanantai 4. maaliskuuta 2019

Hämäränäppäilijätkö liikkeellä netissä?

Tuon otsikon tarkoitus on kuvata ulkomailta putkahtaneita uusia blogini lukijoita. Viimeisen parin viikon aikana on lukijoiden määrään tullut melkoinen piikki aina välittömästi kirjoituksen julkaisemisen jälkeen.

Jos ajelisin täysillä ruumiin ja sielun voimilla, olisin tyytyväisenä hykerrellyt lisääntyneitä seuraajamääriä ja paukutellut henkseleitä kirjoittajan taitojeni osoituksena. Minut tunnetaan myös karvan verran epäluuloisena henkilönä. Taitanee liittyä muinaiseen luottoammattilaistaustaani.

Oho! Meinaapa taas mennä jorinoiksi, joten palaanpa asiaan.

Nuo kävijähenkilöt tai -tahot ovat blogini tilastoinnin mukaan ilmaantuneet Venäjältä, Ukrainasta ja Ranskasta. Lisäksi lukijaliikenteen lähtöosoitteet (URL) viittaavat sivustoille, joille yrittäessä kirjautua, Google ilmoittaa ne epäluotettaviksi. Eli mitä hittoa? Ja nuo kaikkiko ovat muka ns. uusia lukijoita eli blogissa kävijöitä.

Epäilen alvariinsa itsekin kirjoitustaitojani, joten en tältä istumalta niele ulkomaisten tahojen yllättävää kiinnostusta sepustuksiini. Tai olisihan se hienoa, jos se olisikin jokin itäulkomainen kustannusliike, joka tarjoaisi kustannussopimusta blogikirjoituksistani koottavalle teokselle. Vaikkapa se kustantaja, joka on kustantanut esim. Tolstoin, Tsehovin, Dostojevskin ja vastaavien teokset. Olisihan se hienoa saada meikävanhuksenkin potretti mainittujen kirjailijoiden potrettien rinnalle kustannusliikkeen kokoushuoneeseen. Sitten blogipostauksiini perustuvia tapahtumarikkaita näytelmiä esitettäisiin Kansallisteatterissa ja muissa teattereissa täysille katsomoille vuodesta 2089 lähtien. Mutta noin ei taida tapahtua!

Epäluuloinen minäni maalailee jo mittavia uhkakuvia, miten itämaailman hakkerit ja nettihuijarit ovat valmistautumassa blogini kautta manipuloimaan tulevia eduskuntavaaleja. Onko trolli iskenyt viattoman vanhuksen blogiin?

On vain aiheellista kysyä, saako Vanhus Stadissa Suomen vaalitulokset sekaisin ja puolueiden äänimäärät päälaelleen? Voittaako joku puolue yllättäen, vaikka ei ole edes vaaleissa mukana? Ketä ovat nuo oudot läpimenneet ehdokkaat, joista ei ole koskaan kuultukaan? Ja tutkiiko Suomen Mylleri seuraavat vuodet mahdollisesti ulkoisia vaikuttamisia, lahjuksia ja valehtelemista, jotka johtavat lopulta Vanhuksen blogiin? Joudunko sen seurauksena istumaan jonnekin muualle kuin kotiolohuoneen lepotuoliin?

Minä en kuitenkaan tunnusta mitään, jatkan ölövinä (= oululainen sisältörikas ilmaisu) elämää ja sepustelen edelleen näitä höpöjuttujani. Mutta varoitan teitä kuitenkin, että jos kirjoitan joskus järkevältä kuulostavia tekstejä ja ehdottelen jotain vaaleihin liittyvää, ÄLKÄÄ USKOKO MINUA! Oletan, että minut on tuolloin kaapattu!

Hämärähommia!





4 kommenttia:

  1. Tämäpä panee taas tavis tallaajan, niinku minä ihmettelemään. Tämä kirjotus voitas laittaa tossa 4vkoa enne vaaleja kaikkien aamulehtien etusivulle villkuvalla tekstillä. Saatas vaalit menemään enempi niinkun oikein, eikä hämärästi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovin kommentista! Sitä on vaan pakko uskoa, että kyllä kansa tietää ja vaalivirkailija hoitaa huolella hommansa. Mutta eilen oli vielä iso liuta outoa itämaan tietäjää käynyt blogia lukemassa, tänään ei ollut liikkeellä sieltä suunnalta juuri ketään.
      Mutta pienessä mielessäni toivon edelleenkin, että siellä jonkin suuren kustantajan henkilökunta etsii julkaistavaa ja ovat valitsemassa meikävanhuksen tekstit painettaviksi. Aurinkoisia päiviä rehellisiä vaaleja odotellessa!

      Poista
  2. Samankaltaisia piikkejä Taivaanrannankin lukijoissa toisinaan. Kerran myös todella kaapattu, blogia avatessa aukeni mainos josta ei päässyt jatkamaan klikkaamatta. Arvaa klikkasinko! Ilmoittin Googlelle ja aikojen kuluttua asia korjautui. Google on myös omavaltaisesti poistanut joitakin itse ottamiani kuvia tulkitsemalla tekstiä 'Rahanpesua'. Kyseessä oli vahingossa pesukoneeseen joutuneet setelit. Voisiko sanoa että isoveli valvoo :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No huh, huh! Jotain outoa tuntuu olevan ilmassa, kun tuommoista tapahtuu. Tuo kaappaus on jo ylihankala homma. Onneksi sait asian korjattua. Tuo rahanpesujuttu on metka tapaus. :)
      Googlen sivujen latautumisten kanssa tuntuu tällä hetkellä olevan jotain ongelmia. On mielenkiintoista nähdä mitä kaikkia ongelmia yleisesti netissä tulee olemaan vaalien aikoihin. Aurinkoiosta keväänodotusta sinne Taivaanrannalle!

      Poista