/>/> VANHUS STADISSA: Tanssii tätien ja setien kanssa 2018

sunnuntai 25. marraskuuta 2018

Tanssii tätien ja setien kanssa 2018

Se on taas sitten tanssit loppu ja orkesteri kerännyt soittopelinsä laukkuihin. Tanssijat poistuvat juhlien kautta koteihinsa muistelemaan uusia ystäviään ja omia suorituksiaan parketilla. Olihan tämä kausi melkoista tykitystä!

Kilpailijoiden joukossa oli monta todella osaavaa ja kehityskelpoista tanssintaitajaa. Heistä tippui moni jo luvattoman aikaisessa vaiheessa. Eniten itseäni harmitti Aino-Kaisa Saarisen ja Jaana Pelkosen putoaminen ennen lopullisia koitoksia. Heidän tanssiaan ja kehitystään olisi ollut mielenkiintoista seurata loppumetreille saakka. Tosin finaalissa tanssinut trio oli varmaan ne parhaat kilpailijat tällä kaudella.

Finaalilähetys oli erittäin mielenkiintoinen ja silmiä hivelevä show. Ellei Hannes Suominen olisi ollut läpi ohjelman valmiina taitajana täyden kympin arvoinen, olisin valinnut hänet voittajaksi. Mutta kyllä Edis Tatlin kehitys alusta loppuun oli omaa luokkaansa, joten hänen voittonsa oli oikeutettu. Molemmat olivat kyllä täyden kympin tanssijoita. Tuure Boelius oli nuoruuden innolla ja balettitaustoillaan myös vakuuttavan hyvä.

Hieno kausi! Tykkäsin!

PS. Yritin ottaa telkkarin ruudusta muutamia tuokiokuvia finaalilähetyksestä. Osa onnistui jotenkin ja osa ei kovin hyvin. Tässä niitä on!














Ei kommentteja:

Lähetä kommentti