/>/> VANHUS STADISSA: Iloisia ihmisiä Enterin penkillä!

keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Iloisia ihmisiä Enterin penkillä!

Kylläpä sattui inkvisiitiomatkani reitille mukavia, iloisia ihmisiä! Olin vierailulla Helsingin Erottajan liepeillä vakiokiduttajani, hammaslääkärin pakeilla. En taaskaan tykännyt! Siis lääkärissä käynnistä, mutta mukavista ihmisistä tykkäsin!

Kävin matkallani myös Kampin Palvelukeskuksessa vilkaisemassa Enterin älykännykkä-tablettineuvonnan areenaa. Paikalla olikin oiva joukko opastettavia ja opastajia. Joukko oli levittäytynyt palvelukeskuksen toisen kerroksen pöytien ja istumaryhmien ääreen. Iloinen sorina täytti koko kerroksen. Tietoa ja oppia siirtyi reippaan puheensorinan lomassa laitteita näpelöiden.

Toinen vierailemani kohde oli Rikhardinkadun kirjasto, josta löytyi lisää Enterin opastettavia ja opastajia. Sama tunnelma vallitsi kirjaston sisäänkäynnin oleskelualueen penkeillä ja nojatuoliryhmissä. Opastettavat saivat ratkaisut ja neuvot kysymyksiinsä niin älypuhelinten, tablettien kuin läppäreidenkin osalta. 

Mutta kyllä olin vain suorastaan mielissäni opastettavien ja Enterin opastajien iloisesta meiningistä. Porukka oli hymy huulillaan ja asiaan kuuluvat opastettavien otsanrypistyksetkin olivat kohdallaan. Niin siis silloin, kun piti painaa muistisyövereihin uutta tietotaitotietoa ja neuvoja!

Se on tuo ihmisen hymy ja ilo sitten jännä asia! Niitä jos ei ole, ei ole myöskään kivaa! Muista siis hymyillä ja auttaa ihmistä aina silloin kuin apua tarvitaan! Meinasin itsekin kokeilla tuota hymyjuttua ensi kerralla kun käyn opastamassa! Kunhan vaan ei naama jäykistyisi outoon asentoon!

PS. Ja jos elelet nurkilla, käytä tarvitessasi apuna Enterin osaavia opastajia! He löytävät biteillesi oikeat osoitteet ja tietolaitteen näppäimet kohdilleen. Enterin opastuspaikat ja ajat löytyvät osoitteesta http://www.entersenior.fi/.

Nappasin kuvan Aallon Alvarin suunnittelmasta pytingistä kaareutuvin kaakelein.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti