/>/> VANHUS STADISSA: Pakenen pöpöä ja pyöräilen karkuun!

torstai 19. helmikuuta 2015

Pakenen pöpöä ja pyöräilen karkuun!

Meneillään on aika, jolloin ilma on sakeanaan köhivien ja niiskuttavien ihmisten mikroskooppisia jätöksiä. Olen parhaani mukaan koettanut väistellä niitä, mutta vielä on vaikea sanoa olenko onnistunut. Eilinen visiitti kaupungille antoi kurkkuuni epämiellyttäviä tuntoja. Kunhan ei vaan rassaisi muutenkin heikentynyttä kuntoani!

Tosin en ole vielä aikonut ilmoittautua New Yorkin enkä edes Helsinki City Maratonille. Elän kuitenkin vahvassa toivossa, että saisin kuntoani kohennetuksi aivan muuten vaan.

Viime lauantaina sai eräs toiveeni täyttymyksensä. Ostaa reuhautin uuden polkupyörän. Yritin muutaman viikon ajan metsästää sopivaa pyörää netistä ja soittelin myös vanhojen pyörien liikkeisiin. Varastot tuntuivat kuitenkin olevan tyhjillään. Kyläsaaren kierrätyskeskuksessa oli kyllä käytettyjä pyöriä röykkiöittäin, mutta toinen toistaan huonommassa hapessa.

Puhelu Greenbike-nimiseen (http://www.greenbike.fi/kpyorat.html) liikkeeseen Albertinkadulla toi kuitenkin tulosta. En tosin löytänyt vanhaa, mutta löysin edullisen uuden Crescentin.

Myyjän toteamukseen, että pyörä on pari vuotta vanhaa mallia, totesin ettei tuleva omistajakaan ole aivan viimeisintä mallia. Ja nyt odotellaan sitten uuden pyörän kanssa parempia kelejä ja selän luutumista!

Ei henno mennä enää montaa viikkoa kun saadaan hiiret korvalle ja kevätaurinko tiputtamaan räystäitä! Valmistaudu Sinäkin kevään tuloon sekä väistele pöpöt ja rasvaa pyörän laakerit!

Alla kuvia siitä mitä on muutaman kuukauden kuluttua odotettavissa! 

  



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti